MMS-Z píše:
Opravdu mne zaráží, kolik kritiků MMS uvádí odkaz na článek Dr. Strunecké, ve kterém se dozvídáme naprosté pitominy. ...
Ahoj MMS-Z,
co se tyka tech kritiku MMS odkazujicich se na clanek prof Strunecke, ja jsem si vsiml pouze autora tohoto vlakna, ls.lucki. Muzes uvest dalsi?
ls.lucki píše:
CDS je zatím nejlepší chemický desinfekční prostředek jak pro vnější použití na tělo, oplachy, výplachy, tak i na vnitřní užívání bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Dá se použít na desinf. bazénů studní, rukou, těla a všeho na co si jen vzpomenete. Naproti tomu klasická MMS,(ze které se chlordioxid generuje), může mít velmi nepříjemné vedlejší účinky, díky překyselení (acidóze) trávení a i celého organizmu. Mám pár lidí, kterým MMS po několika měsících totálně odstavilo trávení a přineslo jim to velmi zlé stavy. CDSkou si však spravili i to co napáchala MMS. MMS2 je ještě o poznání horší než MMS1. Prosím prostudujte si odkaz a přečtěte si pozorně text, který napsala autorka knih Doba jedová 1, Doba jedová 2 a Varovné signály očkování Prof. RNDr Anna Strunecká DrSc.
http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... -vsechny-/
K tomu clanku prof Strunecke, puvodni odkaz clena ls.lucki mi nefunguje, ale nasel jsem ten clanek na
http://www.autizmus.cz/admin/upload/files/r2526-2013-01-02-12-51-03-Pozor_na_doporu%C4%8Den%C3%AD_MMS_pro_autisty.pdfMuzu se mylit, ale proc nadchnul clanek clena ls.lucki bych videl v tom, ze jako prodejce CDS, viz jeho web, se snazi ziskat jako klienty uzivatele MMS tim, ze je presvedci, ze MMS je na nic a nebezpecne. Sam uvadi, ze "může mít velmi nepříjemné vedlejší účinky, díky překyselení (acidóze) trávení a i celého organizmu" a k tomu doporucuje, abychom si prostudovali a precetli pozorne text, ktery napsala prof Strunecka. Vychazi zrejme z toho, ze autorka je velmi popularni a lidi ji vereji. Samozrejme predpokladam, ze ls.lucki vedel, ze je clanek blbol, urcite vi, ze chloritan sodny se nezapiji nejakou kyselinou, ale ze se kyselinou aktivnuje. Ale ucel sveti prostredky a jmeno zname autorky se mu asi hodilo.
Tedy muzu se mylit, mozna ls.lucki opravdu nevi jak se ma MMS pouzivat a proto videl tolik vedlejsich ucinku
.
A obdobnou hypotezu bych mel i na to, proc prof Strunecka pomlouva MMS. Pani profesorka napsala knihu o lecbe autismu, vystupuje jako expert na lecbu autizmu a myslim, ze jsem nekde cetl ze i prodava nejake doplnky na lecbu autismu. A najednou cte, ze Kerri Riverova vylecila necelou stovku autistu pomoci MMS, tedy pani profesorka pise o 38 lecenych detech, ta necela stovka byla pozdeji. Takze napsala clanek plny podle mne nevedeckych utoku na MMS, kde jsou i vyslovene nepravdy, jako ze se chloritan zapiji nejakou kyselinou. A dale uvadi napriklad:
prof Strunecka píše:
Někteří kritici z řad amerických badatelů a lékařů označují tuto léčbu za moderní mučení dětí. Autistické děti, které mají omezenou schopnost vyjadřování svých pocitů nebo jsou naopak přecitlivělé na některé podněty, mohou být vystaveny nesmírnému utrpení, spojenému navíc s tím, že jsou nuceny 8× denně
polykat tekutinu, která jim působí utrpení,
To, ze neni problem najit kritika z oficialni mediciny na jakoukoliv non lege artis lecbu je jasne a aspon pro mne to neznamena vubec nic. A kdyz bych porovnal 19 dni "nesmirneho urpeni" pri polykani MMS (pro mne to utrpeni nebylo) s celozivotnim utrpenim autisty a jeho rodicu, tak bych i ja bral to MMS. A k dalsimu jejimu vyroku bych zkopiroval to, co uz jsem na toto tema napsal na prvni strane tohoto vlakna:
pv33 píše:
prof Strunecka píše:
že se jedná o Master – mistrovský minerální roztok. To však nic nemění na tom, že pod těmito vznešenými názvy se skrývá dezinfekční a bělící roztok, vhodný k dezinfekci sanitárních zařízení.
......
Myslela jsem si, že u nás by se patrně nenašli rodiče, kteří by svým autistickým dětem dávali vypít roztok k dezinfekci záchodů,....
Zda se, ze pani profesorka zalozila svoji argumentaci proti MMS predevsim na tom, ze se jeji slozka pouziva na cisteni zachodu. Pri pouziti stejne logiky bych mohl obdobne tvrdit, ze by autististicke deti nemely pit vodu, protoze se pouziva ke splachovani zachodu a spolecne s chloritanem i k jejich cisteni. Asi pani profesorka nechape, ze nektere latky mohou mit vic pouziti, jak hanlivych, tak pozitivnich.
A navic neni pravda, ze se pije roztok k dezinfekci zachodu.
Nenadchlo mne ani odmitnuti blize se seznamit s lecbou autistu pomoci MMS
prof Strunecka píše:
když jsem byla vyzvána, abych se zúčastnila setkání s propagátorem této metody z USA, který bude v roce 2013 hostem společnosti ČEPES, odmítla jsem a považuji za svoji povinnost varovat rodiče před tímto doporučením nové a zázračné léčby
protoze by aspon mohla pochopit o co jde a pripadne to pak kritizovat na zaklade skutecnych informaci. Napriklad by ji tam mohli vysvetlit, jak se MMS aktivuje a ze se nepije samotna kyselina.
OK, kazdy si muze ten clanek precist a udelat si vlastni nazor.