Haluzak píše:
Zajímavý průběh, nejspíš ale asi nešlo o chřipku, spíše ta angína, jelikož mě chytla chřipka asi po více jak 10ti letech co jsem byl nemocný, jejíž průběh byl velmi agresivní, v určitých chvílích jsem si říkal jestli raději nezajít k tomu doktorovi, pak jsem se zamyslel a řekl si, no co by mohl asi tak udělat víc než já, otřepal jsem se a říkám, v žádném případě, když si nepomohu sám, tak mě to zabije. Mno a tak nějak jsem pečlivě pozoroval průběh této chřipky, a mezitím i všemožné zkoušel, prvním bylo klasické MMS, po 3-4 kapkách 3x za den, bez znatelného úspěchu, tak jsem si řek mno tak teda nedá se nic dělat, uvařil jsem si česnečku, a šel se potit do lůžka.. Nepomohlo ale lauter nic, a to co jsem pozoroval hlavně první chvíle co jsem začínal být nemocný, bylo, jak se ta nemoc dostala během velmi rychlé doby cca pár hodin, komplet všude.. cítěl jsem tu nemoc prostě v celém těle a tak nějak jsem vůbec nedoufal že bych tohle mohl něčím zastavit. Právě naopak, dospěl jsem k závěru, že chřipka není špatná, mám za to že tu chřipku jsem dostal proto abych potrénoval a probudil, zdokonalil imunitu.. Trvalo to pár dní, a pak se to dalo samo na ústup.. mms mi tedy nepomohlo ani trochu, jasně nebylo to CDS právě proto píšu že zajímavý průběh, protože CDS jsem považoval za slabší, méně účinnější věc. Ale to jsem se velice mýlil... po mé čerstvé zkušenosti s vykotlaným zubem od kterého jsem měl náběh na zánět okostice, půl ksichtu opuchlého... kdy jsem po 3 dávkách CDS během jednoho dne zcela zastavil zánětlivý proces, a úplně splasknul otok.. nedám na tyto věci dopustit, CDS je naprosto bezkonkurenční s problémy se zuby, zubní kaz, to (asi) nevýléčí, ale váček nebo jakýkoli akutní zánět, to naprosto neuvěřitelně zastaví, a efektivní jsou i výplachy.. Ale pití je nejůčinější, a jelikož já jsem ten co musí všechno rychle hned, tak jsem to pocucávání CDS včera trochu přehnal, navíc jsem toho moc nenaspal.. mno a tak po posledním napití se mi začla až hlava trochu motat, přepadla mě strašná únava a velmi nepříjemný diskomfort.. tak jsem v 5h si lehnul a velice tvrdě usnul, spal jsem až do 6h rána dalšího dne tedy víc jak 12h ! To už se mi dlouho nestalo.. ale probudil jsem se vyspaný a totálně fit, po velkých problémech se zuby ani památky.. ani nevíte jak jsem šťastný, jelikož návštěva zubaře, už myšlenka na to a dělá se mi zle.. opravdu takový těžký blok který mám v podvědomí to jsem ani netušil.. každopádně, CDS mě zachránilo od návštěvy psychicky narušené sadistické mrchy na zubní pohotovsti, navíc jak jsem se dočetl těch referencí, kde lidi šokovaní jejím přístupem píší o tom že by ji měli vzít diplom.. mě donutili té dotyčné napsat, slušně a s citem jsem se chtěl ujistit že ty reference nejsou pravda a že tam mohu k ní zajít.. mi ta mrcha se neobtěžovala ani odepsat, tak jsem ji potom odplic napsal ještě jednou co si o ní a jí podobným lidech myslím. Celkově situace v zubním odvětví je v tak nepřehlednu a bezpráví, že to snad není ani možno aby bylo horší.. doteď nemohu přijít na to kde najít zubaře, který spolupracuje s pojišŤovnou a nebude jako ten blbec ke kterému jsem zabloudil a ten mi s úsměvem sděluji cenu, a já myslel že si dělá prdel, no nedělal... dohromady bych zaplatil min. 70 000,-

já to naprosto chápu co se tady děje, když takoví němečkové rozkrádají peníze ve zdravotnictví ve velkém, kupují předražené přístroje, a kdoví co všecko, tak je logické že ty stovky milionů musí někde chybět. Což by měl být za to ten šmejd veřejně stažen zkůže zaživa, za takové ohrožení do jakého nás vládní zločinci svými zločiny dostávají.. jak si to vůbec mohou dovolit a co je horší jaktože policie nekoná ? Jaktože viditelně spáchá politik zločin a max. trest co dostane je že ho strčí někam jinam na stejně lukrativní post.. viz heger a nemocnice svaté Anny.. a to je jeden tunel za druhým.
Tak vše má své pro a proti, nicméně zajímavé je se nyní podívat na Filipíny
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/7305 ... -drog.html a jejich drogovou politiku. Prostě tam funguje speciální bezpečnostní složka, která kohokoliv včetně vysoko postavených politiků kterým to dříve přinášelo dobrý zisk zavře a pokud nechtějí zavřít, tak rovnou zastřelí a funguje to docela dobře. Ono ani zde není možné mít otevřené marmeládové doly neomezeně, marmeláda dochází a až bude vydolováno dojde ke stejnému postupu, prostě lid si to pak vyřeší sám. Ze svého středu vybere adekvátní osobu-kata a dá mu do ruky sekyru, přičemž když se kácí les tak holt létají třísky s tím se musí počítat, nebo do lesa raději nechodit v době kdy se kácí. Podle všeho kácení začne co nevidět ve Francii, nebo ve Švédsku, tam je již pohár trpělivosti s dementním chováním politických struktur evidentně přeplněn a co nevidět přeteče. Zde to ještě chvilku potrvá, jsme bohužel hodně trpělivý a umírněný národ, ale dočkáme se také o to nemám strach. Nakonec není to v dějinách lidstva nic nového, stejný problém se zde řeší cca každých 60-80 let a podle historických faktů už evidentně tisíce let a kupodivu se lidstvo zatím nepoučilo.
Pro ty které to zajímá : Sokrates napsal 500 let př.n.l
„Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých, a demokracie jim to dá.
Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, a cizinci budou chtít práva občanů, a demokracie jim to dá.
Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce, a demokracie jim to umožní.
A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie, nebo oligarchie.“
Nepoznáváte v tom naši dobu a chování dnešních špiček které ten šílený cirkus řídí. Tedy stejný bordel jako 500 let př.n.l, zajímavé že.