sakul píše:
Nedávno jsem absolvoval tohle netradiční vyšetření a zde jsou mé dojmy.
Absolvoval jsem jej u Mudr. Jelínkové v Brně, celé trvalo více než hodinu. Doktorka po nezbytné anamnéze odebere kapku krve z prstu a poté ji už v přímém přenosu sledujete na obrazovce. Velmi zajímavá zkušenost, přinášející podle toho co mohu soudit velmi zajímavé informace.
Lékařka popisuje co je jaká krvinka, v jakém shluku má být, kde je plíseň apod. Mohl jsem si tak průkazně potvrdit své podezření na stále trvající plísně a kvasinky - obojí lze snadno rozeznat a odhadnout i míru zanešení krve.
Potud velmi dobrý dojem, který za 1500 Kč stojí. Horší to bylo s mojí snahou s lékařkou nějakým způsobem diskutovat a snažit se dopátrat více informací k tomu, co už jsem za rok kdy se čistím a držím protikvas. dietu, kde jsem mohl udělat chybu apod.
Na druhý dotaz reagovala neochotně, při dalším již ztrácela trpělivost.
A zde je můj dojem negativní. Zcela očividně spěla ke svému vlastnímu závěru - a to doporučení pekelně drahých preparátů firmy Calivita. Sice podala jistá dietní a suplementační opatření, které z malé části beztak pokrývaly to co již dávno dělám, ale naprostá většina léčby je postavená právě na těchto preparátech.
Firma ne mne působí dost nedůvěryhodně. Funguje na systému prodejců, to je samozřejmě v pořádku, nicméně objevují se i prvky pyramidy. Pokud chcete jen tak nakoupit, platíte ještě přemrštěnější cenu, abyste dostali rádoby slevu, musíte se stát členem, říci kdo Vás doporučil (ten - lékařka - dostává nepochybně provize) atd.
Nemohu soudit do jaké míry je firma solidní a přípravky účinné, důvěru však ve mne nevzbudily. Celkově je však myslím vyšetření velmi vhodné a přináší hlavně v oblasti stavu bílých a červených krvinek a candidy cenné informace
Jardo už jste měl možnost někdy interpretovat výsledky této analýzy?
Zde jsou na ukázku pro mne doporučené preparáty a ceny (na likvidaci plísní a posílení jater)
Liquid chlorofyl 473ml - 1019Kč
Green Health - vojtěška 240tbl. - 620Kč
Probio Balance - probiotika 60tbl - 600Kč
Liver aid - na játra se sylmarilinem - 100tbl - 1300Kč
nebo třeba zinek chelát 100tbl, 15mg za 226
Samozřejmě probiotika a minerály lze snadno nahradit z klasické lékarny nebo swansonu za podstatně menší ceny. Ale co to ostatní nevím. Jardo napadají Vás nějaké alternativy k uvedeným?
V této oblasti určitě nejsem odborníkem i když jsem mnoho těch vyšetření viděl a mám je od mnoha klientů uložené v počítači. Pokud se týká cen za uvedené vyšetření, tak právě to pracoviště, které uvádíte, je snad nejdražší v republice a třeba Praha to dělá za cca 400,- Kč, pokud vím. Výsledky budou předpokládám principielně na obou místech skoro stejné a liší se tedy vlastně jen ta cena. Uvedené produkty nahradíte snadno a jak vám správně píše Igi, tak patrně i zadarmo zeleným nápojem, případně se podívejte v nabídce, posílám chlorelu a za naprosto jiné ceny. Brzo bude i spirulina a zelný ječmen a také snad za slušné, nebo jinak řečeno křesťanské ceny i když věřící určitě nejsem.