Tynka píše:
Dobrý den,
snad tu bude někdo s podobným problémem, kdo mi dokáže pomoci. Už téměř rok mě trápí pocit břicha neustále narvaného k prasknutí. Nemohu se vůbec najíst, nedokážu sníst normální porci žádného jídla. Snažím se testovat a sledovat, co problém způsobuje - zda zelenina, lepek, mléko, tuky, nadbytek bílkovin.. marně. Je mi špatně téměř každý den, i po malých porcích se v noci budím jako po přežíracím večírku a trpím.
Vyzkoušela jsem již 2 měsíce laktobacily swiss, dále koloidní stříbro, vlaštovičník, švédské kapky, čaj z pelyňku, grepové kapky, jablečný ocet, ostropestřec, protiparazitární kůru Clarkii.. Nic z toho mi nezabralo, ale ani v nejmenším :/
Nyní zkouším mms a je mi z něj na zvracení, stojí mě to obrovskou vůli kúru vydržet.
Mám 2 otázky:
1) Může mms s těmito problémy pomoci a za jak dlouho?
2) Je tu někdo s podobným problémem, kdo by mi řekl, co mu pomohlo?
3) Z věcí, které jsem nezkusila, jsem nedávno četla např. o pití aloe nebo pitné rašelině. Má někdo zkušenost?
Děkuji předem za radu..
Naprosto prvni co bych v tve situaci delal je ocista cele travici soustavy, napriklad sank praksalanou. A pak ocista jater. Pokud delas MMS, tak kdyz ho trochu predavkujes, tak prijde ocista travici soustavy sama
, ale ja bych dal sanku. A samozrejme muzes taky dat delsi pust, ale i tak bych zacal sankou. I pro pust je dobry zacit s vice mene cistymi strevy.