Pavluša píše:
Dobrý den,
pořídila jsem ionizátor a začala pít živou vodu, hned od začátku jsem si dala vysoký ph cca 10-11, protože jsem občas musela ph vylazovat odkyselovací směsí, tak jsem si řekla, že mi to pár dní prospěje a po té ph snížím. Ph se mi krásně upravilo již 3. den a klesá i stoupá tak jak má, odpoledne přes 7, na noc se sníží, všimla jsem si však, že mám po celý den zároveň jasně žlutou moč. až do tyrkysova, nevím co to znamená. A ještě jedna věc mě trochu zarazila a sice, že radost z toho, jak se mi pěkně ph upravilo, obratem překazilo nachlazení, může to souviset s touto změnou, myslím tím, že jsem začala s živou vodou ph 11? Nechci tím říct, že bych nemohla onemocnět, ale spíše mě to překvapilo z toho důvodu, že si pár dní zpátky ph hlídám, je dá se říci ukázkový, do toho kvanta Céčka, fungicidů, Mg, atd. Vzhledem k tomu, že okolo všichni choří, tak se celkem dopuju. Samozřejmě i přesto všechno člověk onemocnět může, to je mi jasný, spíše mě zajímá, zda to může souviset, nějaký detox, či reakce na odkyselení těla, nevím, začla jsem smrkat pálí mě oči, jinak jsem celkem fit. Nemocná jsem celkem dlouho nebyla, tak mě to zrovna teď trochu překvapilo. Díky Pavluša
Dílčí vysvětlení vám správně napsal člen Igi, ale moč má tuto barvu zpravidla po vitamínu B2, čili pokud ho berete je to z něho. Onemocnět se pochopitelně hlavně zpočátku změn dá, ale pak by to již být nemělo.