Jarda píše:
Obávám se, že to, co využijete Vy, těžko mohu posoudit já. Já jsem kupoval Angel Juicer s tím, že chci absolutně nejvyšší výtěžnost a absolutní nezničitelnost a nesledoval jsem nic jiného. Je holým faktem, že Angel Juicer neumí například obilné a jiné kaše a Green Star 3000 ano, nyní je otázka, zda je chcete jíst Vy, případně někdo z rodiny a pak je lepší Green Star 3000. Pokud je jíst nechcete a já je nejím, tak Angel Juicer dokáže v podstatě to samé. Já osobně předpokládám, že v dohledné době zakoupím i Green Star 3000, hlavně kvůli dceři, protože děti, přeci jen na ty obilné sladké patlaniny docela slyší i když já mám jiný názor. Oba dva přístroje jsou nepochybně velice dobré, ale pokud bych si ho vyráběl sám, tak bych to stejně po dosavadních zkušenostech dělal jinak a využil pouze to dobré z obou variant. Takový přístroj se bohužel neprodává a je tedy nutný kompromis, kde posoudím, zda kaše ano, či ne a vše ostatní je zhruba stejné.
Dobrý večer, až po přečtení Vaší odpovědi jsem si uvědomila, jak špatně jsem se zeptala. Myšlenky číst asi neumíte.
)
Stravovat se chci samozřejmě podle Vašich stránek, žádné patlaniny. Bylo pro mě požehnáním, že jsem narazila na Vaše stránky. Měsíc najíždím na živou stravu podle Vás a jde mi to k duhu. Šťávy jsem měla zatím jenom citrusové, protože zatím mám jenom citrusovač. Chtěla jsem si nejdříve vyzkoušet, jestli to zvládnu. Mám velkou nadváhu a kila jdou pomalu dolů a cítím se skvěle. Je mi 50 let, výška 164 cm, váha 84 kg. Také chci nejvyšší výtěžnost a kvalitu, takže to vidím na Angel Juicer.