vcelka1 píše:
Díky za reakci, ale nevím kde jste přišel na to, že mi v nápoji chybí "potravinářská chemie a éčka". Nic takového jsem nepsala, měla jsem na mysli opravdu vhodné ovoce nebo semínka, což jsem i napsala. Syn je od narození postižený, má dětskou mozkovou obrnu, takže se stravujeme zdravě a žádná éčka nebo konzervanty do něj ani do sebe necpu. Na Vaše stránky jsem narazila náhodou a našla jsem tu spoustu dobrých rad za což jsem ráda a děkuji za tyto stránky, ale Vaše reakce mi na můj zcela normální dotaz přijde nějaká "útočná", což nechápu.
To neberte jako útočení k tomu nemám žádný důvod, ale vycházím ze zkušeností, že naprostá většina lidí se domáhá u přírodních produktů běžných chutí na které jsou naučeni z obchodních řetězců a přírodní chutě jim nesedí. Pokud se Vás to netýká, tak buďte jenom ráda a pochopte, že takto neodpovídám jenom Vám, ale denně to tu čte minimálně 200 lidí z celého světa a těch se to bohužel většinou týká. Pokud jsem se Vás svou odpovědí nějak dotkl na citlivém místě, tak to tedy velice nerad, ale bohužel není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Snad Vás toto vysvětlení přesvědčí, že moje odpověď nebyla myšlena nijak osobně a týká se pouze mých obecných zkušeností, které nemusí platit na každého.