Jarda píše:
Tak vitamín K určitě bude ve výluhu obsažen, ale nedovedu odhadnout v jaké množství. Nicméně, pokud jde o naředění krve, asi mnohem bezpečnější je používat obyčejný acylpyrin v kombinaci právě s tím vitamínem K. Samozřejmě by bylo dobré mít nad tím kontrolu, ale předpokládám, že na kontroly chodí, tak by v tom neměl být zase takový problém.
Tak mi to nedalo a mamince jsem přeci ten nápoj podala. Musím něco podniknout, nechci aby mi umřela jen proto, že mudrové si zapisují body pro vyúčtování na pojišťovnu a skoro půl roku jenom dělají různá vyšetření a ona se během toho půl roku strašně zhoršila. Pro ně je odepsaná. Jasně, má 75 roků, tak vo co de.
A aby se nezhoršila! Od listopadu třikrát RTG, 3x CT a dvakrát PET CT. Po každém měla chuděra příšernou zelenou dlouhotrvající hnačku. Radioaktivní látky intraverózně.
Nebombardujte mě prosím, že jsem tomu měla zabránit. Maminka čeká pomoc od Mudrů, to jí nejde vysvětlit.
Tři měsíce!!!!! doktorům trvalo než vyloučili rakovinu plic. Já jsem nevěřila tomu, že je to rakovina. Hledala jsem všude možně.
Nyní z toho doktorům vyšla plicní hypertenze. Je způsobená fatální nedostatečností pravého srdce jako důsledku zvápenatění a před dvaceti lety katetrizací protržení levé chlopně. (Aby "nějak" lépe přečerpávala krev.)Jak je možné, že její kardiolog toto neví, když jsem se tyhle informace dočetla na jejich ofiko stránkách??????? Jak je proboha možné, že tohle její ošetřující lékař neví??? Ví, neví???
Její stav je opravdu vážný; je ležák. Když si jde vyčistit zuby tak musí sebrat sílu a potom půl hodiny odpočívá. Nestačí s dechem. Zadýchá se při každém pohybu a potom musí dlouho odpočívat.
Tak a teď na pozitivnější téma:
Pije 3dcl denně ze směsi hlavně toho svízele, už se objevil na zahradě i červený jetel; toho se teď snažím dávat v poměru k ostatním bylinám celou 1/3, svízel druhou 1/3 a ostatní je šťovík kvůli chuti, pampeliška kvůli podpoře jater, potom trošku kontryhele, jitrocel (kvůli plicní hypertenzi se jí špatně dýchá, ujde po pokoji 1,5 metru a musí se zastavit, protože nestačí s dechem), řebříček.
A teď to hlavní a podstatné:
Maminka byla na kontrole Qick a přesto že popíjí životabudič, tak je její Quick na stejných hodnotách. Ale podotýkám, že usrkává během dne a celkem vysosá asi tak tři deci během dne.
Dnes jsem jí kápla na umyté zápěstí DMSO. Žádná negativní reakce. Možná že je to taky díky svízeli???? Ach bože. ta naše lidská schránka je tak složitá.