dobrý deň,som štastna ze som nasla Vasu stranku.len nedavno som objavila temu o alkalických potravinach,konkretne tento clanok-http://www.diacom.sk/zaujimavosti_alkalicky_zivotny_styl_liek_na_rakovinu.html ,v snahe o rozsirenie informacii som patrala ale nasla som vela odlisnosti na nete,az som narazila na tuto stranku

.chcela by som sa poradit,lebo v tom clanku co som pridala je len par odlisnosti od vasich postupov.pisu tam,ze ovocie by sa tiez velmi nemalo konzumovat-nakolko obsahuje cukor,aj ked prirodný.ja som davnejsie objavila knizku o rozlisovani potravin,kde bol jednoduchy system,jeden den bielkoviny,druhy skroby,treti sacharidy,stvrty ovocie a zelenina.a rano sa jedlo len ovocie.co som si osvojila a citim sa tak vyborne.ina strava ma velmi zatazovala.takze mi to rano ovocie velmi vyhovuje.
a dalej by som rada vedela,co s rybami-o tom pisu,ze je to jedina zivocisna bielkovina,ktora sa moze jest obcasne,ako aj napr.tofu.tak isto tam hovoria o uzivani soli a sode-ako dobrom rieseni.ja pijem vacsinou mineralne vody a vela nesolim,takze to asi necham zatial tak.
a este moja velka dilema je,co si myslite o piti kombuchy.jej zlozenie-http://www.kombucha.sk/kombucha.php#Zlozenie
koli blahodarnych ucinkom kombuchy by som sa jej nechcela vzdat.dokonca ak sa necha kvasit az 15dni,normalne je to 8-10.ma efekt odburavania tuku v tele.ja už niekolko dni skusam tuto alkalicku stravu a zatial som kombuchu teda vyradila.inak som ju pila pred ovocnými ranajkami a pred alebo po obede a veceri. mam 164cm a vahu mam vyssiu-okolo 65kg-aj ked sportovo aktivna dlhe roky,nespravna strava a chut po sladkom sa odrazili navahe.
posledne 2 rokysportujem pravidelne ,a nedavno som si zadovazila aj doplnok stravy pre sportovcov-proteiny a aminokyseliny.
a to aj moja posledna prosba o radu---myslite si,ze to mozem pouzivat aj nadalej?su vyborne na svalstvo-a vidim rozdiel ked som cvicievala bez toho ako ked cvicim s podporou týchto produktov.
alebo sa mam vseobecne proste sledovat,kontrolovat ten moc..a uvidim ake hodnoty budu pri uzivani kombuchy a tých doplnkov pre sportovcov s alkalickou stravou?v ramci prechodu na tuto stravu si teraz davam aj prhlavový caj(koprivovy) na lepsie precistenie.
dakujem Vam vopred ak mi mozete poradit .