austro píše:
Na téma
voda jsem udělal sérii pokusů a dokonce jsem si přivezl vodu z
Alp.
Když jsem uviděl výsledky, pochopil jsem jaký bordel teče z kohoutku. Voda z kohoutku (v Plzni) je sice pitná, ale ,,nemocná,,
Tady jsou puplikovány výsledky pokusu
https://sites.google.com/site/pametvody/SUPER, SUPER, Austro. Cením si Tvoju prácu slovom ĎAKUJEM. Si asi jediný v "ČeskoSlovensku", kto urobil taký pokus spolu s tým, že to urobil NA ÚROVNI vďaka dokumentácii a vďaka asi tomu najdôležitejšiemu - ukázaniu kontrastu medzi vodou z vodovodu a vodou z Álp. A ukázal si AJ TO, že, aspoň ja som to tak pochopil, že ........ZDRAVÁ VODA SA NENECHÁ MANIPULOVAŤ (alebo len minimálne), ale voda "chorá, zoslabnutá, zdegenerovaná" (tá z vodovodu) sa nechá ĽAHKO OVPLYVNIŤ, lebo má v sebe zabudovaného "parazita jej vedmia", nad ktorým, pre svoju SLABOSŤ (energetickú a asi aj chemickú) proste NEMÁ MOC, a stáva sa jeho ZAJATCOM...
A to platí aj pre človeka.......... Bežný mestský človek, vychovaný televíziou, v elektromagnetickom smogu (neviem či to až tak silno vplýva...), ktorý je naprogramovaný na role sudcu a obete (áno, aj ja som, ale bojujem s tým), konzumujúcim balast (či už v potrave, alebo v médiách), je asi taký, ako tá naša vodovodná voda, nijak neupravená ENERGETICKY a CHEMICKY (zbavenie svinstva v nej energetického a chemického pôvodu)...