roza píše:
Dekuji za odpoved. Nase deti byly uplne zdrave nez jsme se pred 3/4 rokem odstehovali z mesta na venkov. Stravujeme se stale stejne. Prostredi a ovzdusi by melo byt pro ne lepsi a presto jsou porad nemocne. Z toho mi vypliva, ze zakopany pes muze byt prave ve vode. Bereme ji z radu.Jen nevim, jestli tedy opravdu zvolit RO? Dekuji
VO VODE TO NEBUDE, RO NIČ NEPORIEŠI.
Čo je to "stravujeme se stale stejne" ??? Niečo také, ako deficit nejakých látok prejavený PO NEJAKOM ČASE ti nehovorí nič ? ... To akoby niekto šiel riešiť rakovinu ktorú mu práve diagnostikovali, spýtal by som sa ho na stravu, a on na to "jem stále to čo vždy...takže to nebude zo stravy, lebo rakovinu mám až teraz, a rovnako jem 10 rokov... keby to bolo zo stravy, mal by som rakovinu za rok a nie za 10 rokov".... Už chápeš ten nezmysel ? ...
Môžem ti tu ODPRISAHAŤ, že to nemá nič spoločné s vodou..... Normálne vodu napusti, nechaj 24 hodín odstáť, a bude oveľa kvalitnejšia. Ak si myslíš, že deficit nejakých látok v potrave, alebo prebytok nejakého svinstva v potrave vyriešiš pomocou RO v ktorom hľadáš "svätý grál", si totálne na omyle
RO NEPOTREBUJE NIKTO, je to obyčajný reklamný ťah... Každému úplne postačí (ak má menej kvalitnú vodu) nejaký filter typu "Britta", a ak má kvalitnejšiu vodu, tak ju proste NECHAŤ ODSTÁŤ, prípadne do nej dávať šungit, alebo nabíjať vodu pozitívnou energiou. RO je na prd...
Ja som si v minulosti asi 3 roky robil "odmrazenú vodu", dával ju do džbánu so šungitom.... a ? NIČ.......absolútne nič to nespravilo. Taká istá služba, ako voda z vodovodu odstatá 24 hodín na keltskej špirále, alebo len tak na kuchynskej linke na tácke...