neti píše:
Áááá... skončili sme znova pri ovciach. Tragédiou tvojho zmýšľania je v tom, že v snahe nebyť (mainstreamová) ovca ideš do opačného extrému a bez známky kritického myslenia veríš rôznym pavedám. Takže paradoxne, na rozdiel odo mňa, si ovca (povedzme vzdorovitá, opozičná). Sám si mi v súkromnej správe raz napísal, že si bezhlavo veril v keto stravovanie a neskôr si sám prišiel na to, že to nie je panacea pre teba. Zmena názora je samozrejme prejav asertivity a je úplne v poriadku - pokiaľ to nie je neprimerané (lebo potom je to skôr nerozhodnosť) - problémom však je, že za ten čas, čo niečomu bezhlavo (= slepo a bez kritického myslenia) veríš, tak o svojich pseudo-pravdách presviedčaš všetkých v tvojom okolí a žiaľ s tým obťažuješ aj na sociálnych sieťach. Každého, kto s tebou nesúhlasí (rozumej oponuje ti) urazíš, pejoratívne ho onálepkuješ a tým vo svojej jednoduchej mysli znížiš jeho hodnotu (aby si zvýšil svoju hodnotu) = devalvuješ jeho osobu. Je to v podstate obranný mechanizmus, o ktorom som ti už písal. Komplex menejcennosti je veľmi bolestívý denno-denný kamarát, ktorý ťa núti kompenzovať nepríjemný pocit, pocitom výnimočnosti. Je fyzicky a časovo náročné byť výnimočný (kulturista, maliar, spisovateľ, liečiteľ - opýtaj sa pána Jardu, včelár - opýtaj sa Alopata). Jednoduchšie a pohodlnejšie je veriť v niečo, čo je tak málo pravdepodobné, že v to neverí v podstate nikto na svete a tým vo svojej naivnej predstave si výnimočný - máš (svoju) hodnotu. Lenže toto je ako so závislosťou na alkohole. Potreba nie je nikdy 100% naplnená a hlavne časom vyprchá, pretože je plytká a povrchná. A preto stále veríš v nové a nové stupidné teórie. Stačí si pozrieť tvoje alter ega na tomto fóre (toť okienko psychológie
)
A arg. faul nie je tých 95 bodov (prečo si ich napíšal v češtine?! jááj, ty si to jednoducho copypasta, že - takže si ešte k tomu lenivý exot). Arg. faul je to, že ja mám dokazovať, že sa mýliš. Vo vede to býva naopak. Dôkazné bremeno je na strane toho, kto s novou myšlienkou prichádza. A 95 facebookových statusov nie je samozrejme žiaden dôkaz. A samozrejme, že dôkazom nie sú videá na youtube - to aby si tu nezačal úchylne spamovať.
Veril som, že KETO stravovanie je prirodzené z jediného dôvodu - z dôvodu nevzdelanosti v tejto oblasti. Naletel som Stefanssonovi, ktorý klamal, že na expedíciách zistil, že eskimáci konzumujú okolo pol kila tuku denne, pričom v skutočnosti to bolo okolo 150-200g. Ďalej som nevedel, že prijímali denne až okolo 250-300g bielkovín (čo je fakt, nie klamstvo od Stefanssona), takže som nebral do úvahy premenu čiastočného nadbytku bielkovín na glukózu. Tak isto som nebral do úvahy glykogén zo surového mäsa a surových vnútorností, pretože som o obsahu glykogénu (sacharid) v surovom mäse a vnútornostiach nemal ani páru, nakoľko som sa o tom DOVTEDY nedočítal ani na internete, ani v asi 20 knihách o výžive, ktoré som vtedy mal. Takže už si raz a navždy s Alopatom uvedomte dôvod, prečo som mal istotu v to, že KETO stravovanie je najlepší výživový smer (NIE VŠAK JEDINÝ zdravý, NIKDY som netvrdil, že nízkosacharidové či strednesacharidové stravovanie s dostatkom živočíšnych potravín a tukov je nezdravé).Néti, vyčítaš mi tu, že som z češtiny skopíroval 95 dôkazov o tom, že medzidruhová evolúcia je podvod.Táto výčitka je znakom absencie zdravého rozumu, absencie zdravého úsudku. Prečo? Pretože moje skopírovanie tých 95 dôkazov o podvode menom "medzidruhová evolúcia" je práveže ZNAK ZDRAVÉHO ROZUMU.
Bol by som NEROZUMNÝ, keby :
1. ...keby som minul dve hodiny času ich prepísaním do slovenčiny, keď ich môžem skopírovať v češtine, ktorej rozumie KAŽDÝ ČECH A SLOVÁK NA TOMTO FÓRE...
2. ...keby som sa tieto body naučil takmer naspamäť, a potom ich všetky lovil vo svojej hlave a snažil sa ich čo najlepšie opísať, žiaden nevynechať, a tak stráviť CELÝ DEŇ tým, aby som tu napísal informácie, ktoré som mohol skopírovať ZA PÁR SEKÚND
NETI, TY SI NEROZUMNÝ, A JE TO NA ZAPLAKANIE.
Dôvody tvojej nerozumnosti, dôvody tvojej absencie zdravého rozumu :
1. Vyčítaš mi, že som skopíroval 95 dôkazov neexistencie medzidruhovej evolúcie, ale nevyčítaš učiteľovi, že študentom dá na domácu úlohu naučiť sa učivo, ktorého on nie je autorom.
2. Píšeš "Dôkazné bremeno je na strane toho, kto s novou myšlienkou prichádza." .....ahaaa.... Tebe už načisto vynecháva mozog, NETI. Stvorenie je myšlienka, ktorá je tu ešte skôr, než vznikla Biblia. A ty mi tu píšeš, že musím dokazovať VLASTNÝMI ÚVAHAMI, a ešte napíšeš že preto, pretože je to "nová myšlienka".
Neti, píšeš intelektuálnym spôsobom, ale BOHUŽIAĽ, si hlúpy ako tágo.3.
TVOJE JEDINÉ "VLASTNÉ ÚVAHY" NA OBRANU "ZEMEGULE" A "MEDZIDRUHOVEJ EVOLÚCIE" SÚ TAKÉHOTO DRUHU : a) Nick, si konšpirátor
b) Zistili to vedci
c) Už je dávno prekonaný ten blud z minulosti ktorému vedci verili
ČIŽE PRAKTICKY NEDÁVAŠ ŽIADNE VLASTNÉ ÚVAHY NA PODPORU ZEMEGULE A "MEDZIDRUHOVEJ EVOLÚCIE". No odo mňa vlastné úvahy vyžaduješ. Ja vlastné úvahy samozrejme MÁM, ale tebe prekáža, že na základe svojho zdravého rozumu chcem byť EFEKTÍVNY, a skopírujem tie úvahy, s ktorými plne súhlasím.
4. "Dôkazy" vedcov dokazujúce "Zemeguľu" a "Medzidruhovú evolúciu" sú tieto :a) Výsledok výskumu (a kde je garancia, že výskum NAOZAJ prebehol, že NAOZAJ vyšiel takto ako prezentujú?)
b) SLOVÁ AUTORÍT (zneužitie vplyvu autorít, ktoré sa autoritami stali preto, pretože sú najlepšie v odovzdávaní klamstiev produkovaných z PODVODNÉHO štúdia)
c) "Veď predsa každý to vie, ty si z kade, zo stredoveku, že také nevieš???" (psychologická manipulácia založená na "ovčianstve")
d) obrázky, maľby a pochybné videá
No neskutočné dôkazy na podporu Zemegule a "medzidruhovej evolúcie"....hmmm..... ZALOŽENÉ LEN A LEN NA VIERE V ČESTNOSŤ A PRAVDOVRAVNOSŤ VEDCOV A AUTORÍT + ZALOŽENÉ NA DôVERE V AUTENTICITU OBRÁZKOV A VIDEÍ.Akou "inteligenciou" musí ovplývať taký človek, ktorý si neuvedomuje, že "vedci a autority" sú prezentovaní ako BOHOVIA SÚČASTNOSTI so všetkým tým, čo tomu prináleží ???? ALE SÚ TO LEN ĽUDIA!!! So všetkými ich slabosťami, skazenosťou. Navyše sú väčšinou ateisti, alebo "len naoko veriaci". TÍ KTORÍ NECHCÚ SPOLUPRACOVAŤ NA KLAMSTVÁCH S ELITAMI (ktoré ovláda Satan), TÍ PRIESTOR V MAINSTREAME NEDOSTANÚ, pretože mainstreamové médiá UŽ DÁÁÁVNO sú odkúpené tými čo majú najviac peňazí. A preto sa o pravde dozvie tak málo ľudí, pretože TAK MÁLO ĽUDÍ číta aj iné veci než mainstreamové, a TAK MÁLO ĽUDÍ verí veciam mimo mainstreamu a overuje si veci mimo mainstreamu.