neti píše:
Pre Osidiánku, ktorá sa ma nedávno opýtala, odkiaľ viem, že Košičan sa správa rovnako inde ako tu. Odpoveď: Ono sa to totiž veľmi ťažko reguluje. Človek, ktorý niečo pravideľne robí (učí sa hrať na husliach), sa v tom aj zdokonaluje - technicky si vytvára štruktúry v ľavej hemisfére, ktoré sú natrénované na danú činnosť. Tieto sa ale "zapínajú" aj vtedy, keď to človek nechce. Čiže: ak je mozog vytrénovaný, že majiteľ začne byť agresívny, keď s ním niekto nesúhlasí, tak potom je agresívny vždy a všade, keď s ním niekto nesúhlasí. Je to ako so závislosťou. Je možné neužiť drogu, ale odolávať stojí veľa energie - je to nepríjemné ap. Kam smerujem?? Kuk na to, ako tento človek nadáva a uráža aj inde.
Ta žena zvolila maskulinní převlek, aby nebyla (zde) na internetu slovně, přepadena bisexuálním loudilem - deviantním agresorem (takovou pověst dělá Nick kosicanzkosic hospodě u Jardy). Varovaly ji totiž výpady padlého jogína Nicka vůči ženám, kterým závidí dle jeho vyobrazení "satanskou pindulku s hadími zuby", protože si narozdíl od něj mohou vybírat sexuální a životní partnery a jemu zbývá než se předvádět (neboť i negativní reklama je reklama, vychloubat („Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvědem! Samolibého Ivánka může spasit jen dobré srdce krásné Nastěnky.“) a kroutit "mäsitým" zadkom.
Jednorazovy_Nick píše:
a keď si odmyslím robiacu sa plešku v pokročilom štádiu (dedičná obgeneráciou, obaja dedovia boli skoro plešatí), vyzerám nie na 33, ale na 26. A to nie preto, žeby som bol nízky a útly, alebo mi mi "chýbala brada" (myslené kosť) a pripomínal by som decko. Proste vyzerám mlado, sviežo a zároveň mužne. Som štíhly a vyšportovaný zároveň. Pekný hrudník, široký chrbát, mäsitý zadok, nezaostávajúce stehná, silný stred tela (vypracované priame aj šikmé brušné svaly, core).
https://www.zdravi-az.com/Forum/viewtopic.php?p=97808#p97808Xrazovy_nick píše:
A AJ TAK mám okolo hlavy krásnu auru, a ženám sa páčim viac, než priemerný muž. Divné, že tie "mikrovýrazy" nepostrehli........A vieš prečo? Pretože nemali aké....... Nemôžeš ma porovnávať s bežným človekom (na ktorého tieto veci môžu platiť), keď ja som všetko, len nie bežný...... Mohol by si si to uvedomiť.
https://www.zdravi-az.com/Forum/viewtopic.php?p=102972#p102972