Dobrý deň pán Jarda, ďakujem za odpoveď. Bola som 2x na aplikácii pijavíc, ale asi patrím k tomu malému percentu ľudí, ktorí ich neznášajú z nejakého dôvodu. Noha v poriadku, nepuchla, hneď sa hojila ale problém nastal v driekovej chrbtici a vnútorných orgánoch až do tej miery že som nevedela vstať z postele od bolesti a trvalo to vždy 2-3 dni po aplikácii pijavíc aj keď s týždňovým rozostupom a len 2 pijavičky na lýtko, po oboch aplikáciách a stupňovalo sa to. Tak tretí krát už na pijavice nejdem. Budem sa pridržiavať Vašich rád a keďže na operáciu ísť nechcem, myslíte že čisto surová strava napríklad po dobu 2-3 mesiacov plus doplnky od Vás a prasličkový čaj by pomohli k tomu, aby sa cievy začali regenerovať a operácia nebola nutná? je mi proti srsti niečo v tele spaľovať /žilu/, podľa mňa všetko v tele má svoj účel. V súčasnej dobe držím ph, dohliadam aby bolo stále v rozmedzi 7,5 až 8 ale občas k večeri si okrem šalátu dám aj niečo varené. Šťavy si taktiež robíme denne aj keď cca 1 liter vypijem denne, tu by som mala asi pridať. Čítala som z viacerých zdrojov, aj lekárskych, že beh je vhodný na posilnenie chlopní v žilách a srdca celkovo, takže sa odporúča pri kardiovaskulárnych ochoreniach a kŕčových žilách. Tak budem behať a aj takto posilňovať chlopne v nohách
beriem laktát horčíku od Vás, super K a butyrát taktiež. Ďakujem veľmi pekne za Vaše rady.