Moc děkuji, obdivuji Váš široký záběr a znalosti, já jsem tedy ještě měla do toho takovou zajímavou historku kdy jsem těsně před spláchnutím po velké zaznamenala dlouhou bílou jakoby hranu tasemnice, ale nestihla jsem zareagovat už jsem splachovala, nutno podotknouti, že jsem měla šílené křeče v břiše a trávila celé noci v bolestech na záchodě několik týdnů a toto vypuzení čehosi bylo právě po pokusu klystýru, nicméně za nějakou dobu jsem vytáhla po křečích opět cosi co vypadalo jednoznačně jako parazit, mám to i vyfocené, to už mělo tak pouhých 7 cm, a šlo to do laborky, mám opravdu znamenitou praktickou lékařku a i ta řekla že to je parazit každopádně, ale laborka to vyhodnotila jako hlen ve stolici, a stále nevím jak moc tomu mohu / musím věřit, takže mě doktorka posílá na kolonoskopii kam jdu až v září, ale řekla že by to naznačovalo zánětlivé ložisko ve střevech, nicméně křeče už nemám, je to již spoustu týdnů, i bych Vám poslala fotku kdybych věděla jak
potože jako hlen, takto kompaktní, nevím, i to mělo takový ocásek asi s 5 trubičkami jako ploutev to trošku vypadalo, tak nevím i zda je rozumné provést fekální transplantaci před tou kolonoskopií, ale už to odkládám tak strašně dlouho
No a s tou urinou byste mi to musel úplně více nastínit o co se jedná, moc děkuji, vážím si Vaší práce a podpory, jakou nám dáváte.