Ald píše:
Dobrý den, poprosím o váš názor:
- 7 očista, během posledních dvou let, vyšlo málo, tak 15ks,
asi za 14dní, večer maso tučný věci, ráno chvilkový zabolení v místě žlučovodu a pak jako když mě poleje potěle nepříjemný pocit
tělo jako když se koupe v toxinech, zesílený tep, únava...
odvahu pro další očistu jsem sebral až po 4měsících
- 8 očista, novoluní, týden mošt a jablka, vyšly cca 3 polévkové lžíce, opravdu hodně, měkký cholest zátky,
problémy odezněly jak mávnutím proutku, jen vyjímečně jsem v tom místě něco pocítil, navrátila se mi síla,
asi po 3 měsících nepatrné zhoršení? únava, tep, jen občas, tlak v místě, nic vážného, šel jsem do další..
- 9 očista, stejný postup jako 8má, ale výsledky jako 7dmá,
nevyšlo nic, asi 3 ks, vrátily se problémy pozorované po 7očistě
a opět po 14dnech, opět po tučnějším jídle, opět nepatrná bolest, a poleje mě, tep, toxiny, ..
nevím jesi za měsíc nejít do další,
trochu obava dělat častěji
nevím pořádně čím to je, jesi jsou přicpaný žlučovody,
nebo jesi propustný střevo, zánět tam, který se očistou, espomkou zhorší, nebo rozhozená štítná žláza,
ale zase když toho vyšlo při 8smé hodně, tak se to zlepšilo
davkování dávám furt stejný dle návodu,
Děkuju.
Ono je otázkou zda u vás v těch zhoršených cyklech nedojde pouze k posunu bordelu ale nevyloučí se a při dalším opakování vyjde to co se posunulo konečně ven. Nejde o nic neobvyklého protože
játra mají cca 10 km chodbiček a svinstva se do nich vejde opravdu kvantum. Možná by nebylo špatné vyzkoušet podávat práškový puškvorec cca 0,5-2 g prášku denně po dobu až 60 dní, ten dost zesílí tok žluče a mohl by teoreticky zrychlit ten posun bordelu což by mohlo zlepšit i jeho vyloučení při každé očistě. Navíc pokud by jste tam měl náhodou nalezlé nějaké malé šmejdy, což zrovna u jater není nic divného, puškvorec má velice solidní antiparazitární a antibakteriální schopnosti a dokonce zvládá i některé viry tedy stojí za to ho prubnout. Aplikovat ten prášek tak že ho dáte suchý do úst a prostě ho přežbluchujete delší dobu hlavně tak aby ta hnusná hořkost působila na kořen jazyka kde jsou receptory spouštění toku žluče a trávicích sekretů.