jahoda píše:
Dobre.
Takze pouze 20minut, 1litr, jednou, spravne?
(predtim jste psal minimalne 20, tak me to zmatlo a dnes jsem delala az 40minut! a delala jsem i druhy pokus s dalsim 1litrem a teprve pak ze me vyslo i nenatravene rajce z vcerejsi vecere...tak proto nedoporucujete to dvakrat opakovat, nebo z ajkeho duvodu???
A pokud to budu delat jen 1x, vice jak 1litr je taky zbytecne, nebo to roztahuje streva??? A nevadi tedy, ze se ze me na 1litr pouze nedostane i vcerejsi vecere???
A budu to tedy delat 40dni v kuse a pak si budu davat 1den prestavku po kazdych 10ti dnech-tak je to Napoleonsky? A Vam se opravdu nestalo, ze by potom mel nekdo potize s vyprazdnovanim?...ja jsem to cetla na nekolika Webs, ze je to nebezpecne pro line tluste strevo...
Tak ja nevim, ale krom zminek, znam jeste jednoho biochemika, coz nebyla zadna populisticka studie (to bych sem nepsala), ale studie stejne prirodne zamereneho biochemika na vlastnim tele s merenim ruznych hodnot na sobe, tak, jak to pil a pak badani, co do destilky pridat, aby se co nejvice podobala desti a neobirala telo o mineraly...nemluvite o destilovane vode (udelane odparovanim) spise jako o te reverse osmozove (to nevim presne, co to je) ci nejake jinak filtrovane? Jelikoz i jina prirodni fora pravou destilovanou vodu vnitrne odmitaji...
Nebo mozna Vy to zvladate, protoze jste na te syrove strave a mineralu mate nadbytek...nebo ja pak uz nevim, jak je to mozne (ale on na to mel vysledne hodnoty...)?
No ale kdyz rikate, ze ani tvrda dieta na stavach neni pro me moc vhodna, tak ja budu na te zelenine, repkovem a ovoci, jak jste mi uz napsal. Velice Vam za ten detailni popis dekuji. Konecne vim, co mam a jak a proc delat.
Jeste by me zajimalo, jak jste psal, ze berete vsechny ty vitaminy B12 atd...berete to proto, aby jste byl extra zdrav anebo proto, ze jinak by Vam to na syrove strave chybelo? Delal jste si ty testy delat take, kdyz jste byl jen na syrove strave a zadne vitaminy atd. jste nebral??[b]
Mockrat diky[/b]
Proč stále chcete odpovědi na stejné otázky, potom to děláte stejně jinak, než Vám doporučuji, tak mě tím neberte zbytečně čas.
Včerejší večeři, máte vypudit zcela bez klystýru a klystýr se provádí pouze na dočištění zahleněné střevní stěny.
Na soustavnou polemiku nemám ani čas, ani chuť se stále snažit Vás přesvědčit a ani to není mým cílem. Klidně to dělejte jinak, ale ptejte se na to toho, kdo Vám to doporučil, ne mě.
Jak to doporučuji, tak to dělám a nic neměřím, ani nezkoumám, destilovanou vodu denně piji a jsem zdráv, asi mám nadpřirozené schopnosti, také je má moje rodina a všichni moji pacienti, ale nezdá se Vám těch nadpřirozených schopností příliš mnoho.
Já nevím zda je ta dieta nevhodná, jenom Vám radím NESPĚCHAT.
Neberu je stále a mám vypozorovaná období, kdy i při konzumaci syrového jídla, dochází občas k nedostatku. To, co nejde předávkovat, beru tedy preventivně. Obecně lze tvrdit, že naprostá většina lidí, trpí těžkým deficitem různých látek, zpravidla končícím poškozením organizmu.