Slim-Jim píše:
Děkuji.Výřad jen pro orientaci v počtu.Jinak vyhazuji, na vzduchu podléhají celkem rychlé skáze(zčernání,zcvrknutí),ty vaše vypadají že budou trvanlivější.Jinak jste mě docela překvapil že nebývají příliž běžné,tentokrát byly sice větší zelenější s pořádně silným obalem,ale jinak jsem myslel,že jsou to ty zcela běžné,měké jak máslo,cholesterolové o jaký druh se přesně jedná?(abych nežil v omylu)
Na zahraničních webech jsem četl zpochybnující tvrzení,že se nejedná o kameny,ale je to zmýdlovatěné cosi to už si nepamatuji.
Ale podle uplně jiného složení než posledně se mi to nějak nezdá.No uvidím podle mé váhy a pruměru trupu to nevypadá,že bych měl být nějak přervaný tímto svinstvem,tak snad budu někdy prázdný,a budu mít jistotu,podle příspěvků lidí tady někteří byli čistý kolem páté očisty,snad budu i tímto štastlivcem,nebot při této akci u mne dochází ke znatelnému váhovému úbytku.Je možné tento den aplikovat střevní absorbent,lepicol nebo psyllium(pro dočištění a lepší vyprázdnění)?,ale nevím jestli je to vhodné když jsou střeva plné vody,a ta sůl na ty střeva působí docela dlouho,aby to někaj nepřebobtnalo a nebyl z toho nějaký průšvih případně jestli je to ten den vůbec vhodné,třeba i večer,minule jsem požil řádně uvařenou rýži natural,s máslem a kysaným zelím(což se asi moc k rýži nehodí) a stolici jsem měl snad ještě večer,a chodila perfektně.Tuto očistu jsem požil krupičnou kaši vařenou ve vodě s trošíčkou medu,skořice a kousíček másla a stolice stávkuje,asi to nebude na rozhýbání střev to pravé(pro mne),příště dám osvědčené a večer určitě kefír 0,5l,v jiném vlákně jste někomu radil pít litr kefíru denně,ale to asi nebude jednorázová večerní dávka?Jinak mě překvapilo že vsítu byl přítomen i taková jakoby hromádka rosolu a plno takovích jak to nazvat,provázků,některé i pět centimetrů dlouhé,různých průměru,foto ze sítem mám tak jak to ze mne vyšlo ale radši jsem ho sem nedal jako na poprvé kdy jsem z toho byl tak vyšašený,že mě ani nenapadlo jestli je to vhodné.Před vypitím oleje šla ze mne jen voda tak nevým jestli to může pocházet ze střev.
Díky.
Nebojte se, to je v pořádku, ale ta dvoubarevnost není zase tak běžná. Většinou nemají tak ostře zelenou barvu a nebývají dvoubarevné, jinak je to samozřejmě naprosto v pořádku. Že by to bylo pouze zmýdlovatělé cosi, na to zapomeňte, je to regulérní cholesterol, také určitě se dá vydolovat postupně všechen a budete mít játra čistá. Osobně bych do prázdných střev žádné speciality necpal, já si vždy dám rýži s banánem a vše ostatní, co popisujete, mě připadá dost divné, ale pokud vám to svědčí, tak proč ne. Kefír večer je ideální, protože obnoví bakteriální kultury ve střevě, já klidně ten litr zmáknu, ale dejte si podle potřeby, není nutno mě kopírovat. To budou patrně nějaké zhluky vašich domácích mazlíčků, také každému doporučuji si jich pár kousků dát do lahvičky a nechat zjistit v laborce o co kráčí. Sůl je může ochromit a pak prostě vyjdou ven, což je určitě dobře a byl bych rád, že jsou venku.