Kometa píše:
Chystám se na očistu jater. Očistila jsem střevo, pila jablečnou šťávu, vodu, teď už se jen "těším" na roztok soli a grepo-olej. A jak mam hlad, přemýšlím o zítřejším jídle. Bylo by po tak důkladném průplachu střev vhodné začít rozmačkaným banánem s nakrájenýma kefírkama? Přeci jen to střevo asi bude úplně bez bakterií.
Dotaz druhý - nebylo by lepší u lidí s deficitem hořčíku pít od 14-16 hodin místo čisté vody vodu s hořčíkem? Aby pak ta sůl účinkovala jak má a nebyla vstřebána.
A dotaz třetí - zvorala jsem to - pila jsem jen do 16té hodiny. Připadalo mi to divné, že by člověk měl být tak dehydrovanýa našla jsem, že se mělo pít do 18té hodiny. Co teď s tím? Proč ta voda vadí? Od kdy zase budu moci pít? Někde píšete, že až od 6ti ráno, ale pak zas že hlavní očista jater proběhne do půl hodiny po vypití oleje, tak proč by člověk nemohl pít třeba hodinu poté?
Jako první musíte dát 0,5 litru čerstvé šťávy a teprve poté jídlo, na což již klidně můžete aplikovat uvedenou kombinaci.
Epsomka funguje dost spolehlivě a pokud se vám jeví uvedená dávka malá, klidně ji zvyšte, to na nic negativní vliv nemá, pouze vás to protáhne rychleji.
To je zajímavé, jak lidé nedodrží ani ty nejjednodušší pokyny, ale ničemu to nevadí, klidně pokračujte a snažte se vydržet až do rána, ono totiž sice hlavní vyloučení bordelu trvá pouze těch dvacet minut, ale pak ještě celou noc proces dobíhá. O to více tekutin se můžete snažit vypít ráno a alespoň ten bordel rychle vyplavíte. Pít v noci není vhodné, to se zase toxiny vstřebávají do krve a budete dobře vyjedovaná, po tom vám bude blbě celý den.