Dobrý den,
očkování byl rozhodně můj nejdebilnější čin v mém životě, ani nevíte, co jsem dostala jmen od mé lékařky a mé matky - zdr. sestra. Nyní mám zakázáno jakékoli očkování, bohužel mi doběhl tetanus, tak jsem na rozpacích.
Tak tedy doplním informace. Kvasinkový test pozitivní, test na žaludeční šťávy nedokážu vyhodnotit, říhla jsem si až po 8 minutách a pak vlastně říhala celé dopoledne. Nevím, zda test nemohl ovlit přípravek na pálení žáhy míchaný v lékárně, který jsem předchozí den vzala. PH se pohybuje od 7 do 7,5.
Snažila jsem udělat očistu žaludku, ale nepodařily se 2 pokusy /každý v jiný den/, nejvýše jsem vyzvracela tak 3 dcl, a to jsem se trápila skutečně dlouho. Tudy asi cesta nepovede, neboť jsem ještě nikdy nezvracela, mě se jen tak žaludek nezvedne, asi jsem nějaká divná, kdyby na to přišlo sním i ta zmiňovaná slepičí hovínka a nic. Mohla by to vyřešit sanka?
Vzhledem k tomu, že bolesti břicha neustávaly, zkusila jsem nasadit po jídlech pankreolan, ten na to břicho zabral tak s ním pokračuji.
Stále ale trvají bolesti v podžebří - obě strany a žaludek mám jakoby nafouklý, odpoledne se přidá plynatost se škrundáním v břiše. Občas mám pocit knedlíku v krku a v noci při polykání mi jakoby ucházejí bublinky ze žaludku nahoru.
Pokračuji s klystýry urinou, ty jsou bez problému. Samovolná stolice zanechává stopy na WC. Díky podezření na slinivku vynechávám raději tuk a kefír.
Teplota pod jazykem včera 36,5 , dnes 36,7 . Nicméně již jsem zakoupila řasy a dnes již použila do jídla.
Snad vám tyto informace trochu pomohou.
Třísla už nebolí, zůstává bolest v jedné kyčli.
Jo a jsem strašnej nervák, no spíš katastrofický typ /sklenku nevidím poloprázdnou, ale už rozbitou,vylitou a všichni jsou pořezaní.
Ráda bych to změnila, ale s tím jsem se zřejmě narodila/
Děkuji a přeji příjemný den.