Danniah píše:
Zdravím velice pana Jardu /již jsem uvažovala o osobní návštěvě, neboť mé problémy se vrací, logicky, příčina totiž není vyléčená/, mám následující dotaz: mohu pozítří žlučníkovou očistu podniknout i přesto, že mám lehké pobolívání žlučníkovo-jaterní oblasti jiř delší čas? Mám podezření na kaménky. Začalo to těhotenstvím, nyní je mi 30, ale již před deseti lety mi homeopat naměřil slabý žlučník, ale já to tehdy úplně přehlédla a řešit to začínám nyní!!!
Mimoto jsem měla a mám vleklé problémy s trhlinou konečníku, ta se teď v září, ve znamení Panny, opět probudila, ale umlčela jsem ji denními důkladnými klystýry /vyplavuje se mi značné množství hlenu/, hodlám v klystýrech pokračovat, jak to jen půjde.
Bohužel mám často plynatost, a to dost silnou a kupodivu se nastartuje klystýrem, a ačkoli jím racionální stravu, jen občas ulítnu na sladkém pečivu a kafi, stále mne trápí nevolnost po jídlech, plynatost, pobolívání na pravé straně břicha, ale někdy i na pravé straně dole, v poslední době jsem z toho psychicky trochu špatná, obzvlášť, když vidím jiné lidi, co všechno debužírují a jak vypadají /jejich vyžraná bříška/, jakto že ničím netrpí a mé tělo je tak citlivé?? Jsem štíhlá a nechápu, co to v mém těle je za problém...
nicméně tuším, že mi nefunguje žlučník a slinivka tak, jak by měly a proto začnu očistu jen se vás právě ptám na radu, jestli raději nemám předtím zajít na sono nebo to pozítří risknout a začít čistit Epsomskou solí??
Děkuji předem za jakoukoli radu či doporučení, s pozdravem Dana
To je otázka, bylo by dobré si nechat udělat sono žlučníku a pokud v něm nebudou šutry, tak v tom nevidím problém. Jinak to patrně také problém nebude, ale riskujete případné zaseknutí žlučníkových tvrdých kamenů ve žlučovodu, což by zrovna příjemné nebylo. Pravděpodobnost je sice malá, ale prostě nějaká je, čili to sono bych si asi pro jistotu udělal. Jinak k té trhlině, tam je patrně problém s kvasinkou a je otázka, zda z toho nevychází i ten problém s játry. Na oboje je největší problém tepelně upravená mouka s tukem a cukrem, což bych jednoznačně vynechal a zařadil fungicidní rostliny. Určitě nebude od věci si testnout stav kyseliny chlorovodíkové v žaludku a pokud ji bude málo, tak ji musíte dodávat.