Dobrý den všem, ani nevím jak začít
omluvte mé možné nedostatky v psaném českém jazyce.
Stručný popis mého dosavadního života:
Od mala jsem byl vychováván vcelku slušné a inteligentní "normální" rodině. Moje maminka pochází z Jeseníků kde žila celé mládí, takže měla a má vždy dobrý postoj k přírodě a zdraví. Nechci říct, že by otec neměl rád přírodu a zdraví, ale je bohužel od mala ovlivňonán městským životem (občas zdravá strava, ale většinou prostě maso na všechny způsoby, uzeniny atd.) Ještě se vrátím k těm Jeseníkům kde jsem trávil 1 celý měsíc u babičky na prázdninách a stravoval se a žil podle zásad na vesnici. Pamatuju si jak jsem se stravoval a vždy když jsem se vrácel zpátky do Ostravy a zase jedl stravu z města, tak sem cítil to markantní zhoršení tím chci říct, že už od mala jsem viděl dvě strany mince ve způsobu života lidí v mém okolí.
Po dosažení pubertálniho věku jsem navykl městskému "konzumnímu" způsoba žití v "civilizovaném světě" jedl to co každý pečivo, uzeniny, masa na všechny způsoby, mléčné výrobky a mnoho a mnoho sladkostí. Skoro vůbec sem nejedl ovoce ani zeleninu snad jen málo kdy, až jsem začal trpět angíny 4-6x do roka, různými nachlazeními, neustálou rýmou, a vždy do mě tlačili ruzne antibiotika a jiné léky. Postupem času jsem si na to zvykl což je jednoduché, když neustále vidíte ve svém okolí nemocné lidi, v televizi plno reklam na léky a jine farmaceutické prostředky.
Někdy kolem 20. roku života jsem dostal 4x hnisavou angínu během tří měsícu, kdy do mě nastrkali nějaké antibiotika a vždy druhý den po "vyléčení" se to objevilo přes noc znova během 4 hodin napuchlý krk a tuhle proceduru jsem zažil 4x a vždy do mně cpali silnější a silnější dávky až nakonec do mě natlačili skoro až konské dávky antibiotik v tu dobu, už jsem přerušil školu a byl doma a čekal na odstranení krčních mandlí. Tři měsíce jsem nesměl být nemocný což se dařilo začal sem na maminčin příkaz jíst ovoce a zeleninu po operaci jsem ještě 2 týdny ležel v nemocnici a kroutil hlavou jak může člověk žít z nemocniční stravy. Od te doby (už asi 3 roky) jim hodně ovoce a zeleniny, uzeniny omezoval až přestal jist uplně. Maso také omezoval, ale stále jedl maso minimálně 1-2x denně, začal víc jíst pečivo a jogurty, podmáslí, kyšky (v domění že je to zdravé a tělu prospěšné).
Ted se dostávám k tomu co jsem chtěl sdělit:
Od mala, když jsem se s taťkou díval každodenně na zprávy a různé politické debaty atd., a viděl pohled otce na politiku a viděl neustále v okolí jak je všechno skorumpovatelné začal sem vnímat svět jinak, už to nebyla ta představa malého dítěte jak je všechno v pořádku, všechna ta věda, průmysl, zdravotnictví, politika, že je tu proto, aby pomohla lidstvu. Během času co jsem měl po roce pobytu doma. Jsem narazil na internetu na různé "konspirační teorie" a vlastně když jsem si to probral to co od pradávna vidíme jako "pravdu" a máte otevřenou mysl, tak vám dojde v čem to žijem a jak žijem. Každá takzvaná konspirační teorie mě nadchla a nechala otevřená dvířka a hledal jsem si informace ruzně sám a čím víc jsem hledal, tak sem si ověřoval jak média a noviny lžou a jak se všichni chováme jako ovečky.
Po shlédnutí videa Očkování od Jany Petek, Food Matters a následně Healing cancer from inside out + na to navazující Ravediet Eating jsem byl nadšen jak se může člověk sám léčit a konečně žít. Po hledání informaci jsem si přečetl všech 5 knih od Doktora Norman W.Walkera a narazil na vaše diskuzní fórum. Začal se stravovat podle Dr. Walkera a stále odolávám posměšky jak v práci, tak v okolí a při čtení vašeho fora mě naplňuje pocitem uspokojení a dobré nálady.
Ještě jsem nepřečetl ani zdaleka čtvrt všech vláken, ale naprosto věřím, že MMS1, MMS2 a další různé metody údržby těla, které se zde člověk dočtě jsou naprosto pravdivé a už jenom proto jsem zásadně změnil pohled na celý systém ve kterém žijeme.
Po shlédnutí "konspiračního videa" Big picture
http://www.mustwatch.cz/film/big-picture/ jsem ani nežasl, protože jsem si tohle už myslel delší dobu a všechny mé indície během posledních 2 let které jsem sesbíral jenom potvrzují to co se časem stane a vůbec se mi to nelíbí a nejvíc je mi líto, že s tim my co prokoukly tenhle svět nic neuděláme