Dobrý den, Jardo,
v první řadě děkuji za objednané zboží.
Nechci to zakřiknout, ale můj stav se velmi výrazně zlepšil. Dokonce tak, že jsem úplně vysadila pancreolan a v pohodě.
Pokračuji nadále s klystýry, dokonce se na ně i těším
. Ještě jsem se nedopracovala k šance, nějak se pořád bojím toho másla s rýží, díky té mé slinivce. Velmi mi pomohlo nastudování pitného režimu, odstup pití a jídla půl hodiny před o po je citelný, skutečně se kyselina nenaředí a trávení se zlepšilo. Plynatost ustoupila a velmi se mi zmenšilo bříško, z čehož mám velkou radost. Problém byl akorát s udržením PH nad 7, s pomocí sody to šlo pěkně, ale začly se ozývat ledviny a močové cesty, tak jsem volila meloun, takže PH bylo trochu na houpačce. Je možné, že ty ledviny a moč. cesty se ozvaly v rámci očisty, je to můj problém z dětství, byla jsem díky tomu půl roku v nemocnici?
Nyní již začnu dodávat HCL, tak jsem zvědavá, už jsem studovala
. Rozhodně se ale cítím mnohem lépe, mám radost i z maličkostí, velmi jsem se uklidnila, vypadá to že jste měl ve všem pravdu. Zakoupila jsem nový odšťavňovač a ani trochu nelituji peněz. Mohla bych být na šťávách živa, úpně mě zasytí a hlad nemám. Akorát v obchodě už mne mají za exota
, tolik zeleniny a ovoce snad nikdy jednotlivci neprodali .
Budu stále pokračovat, doufám, že tím odstraním i ty ledviny. Trochu ještě bojuji s ekzemem v rýhách u nosu a mezi prsy, to se mi objevuje vždy, když se má ozvat nějaká choroba, či mám stres, nyní to ale přisuzuji čištění těla. Teda doufám, že to tak je, nepřipadá mi, že by na mne něco lezlo, energie mám daleko více. Ještě jsem si vzpoměla, že mi trochu pobolívá hlava mezi nosem, zvláštní, protože na bolest hlavy netrpím, tohle je novinka. Možná ale, že to mám ze sezení u PC, jak se snažím každou volnou chvilku věnovat studování vašich stránek.
Ještě jednou děkuji.