Dobry vecer Jarda. V sobotu vecer sme spolu telefonovali, riesim uzivanie mms k dlhodobemu zahlieneniu, radili ste mi 30 kvapiek rozdelit na 10 davok vzdy po hodine + klystiry od jednej az do 10 kvapiek.
po 1. dni oralneho uzivania sa moj stav zlepsil natolko, ze som sa konecne po skoro mesiaci necitila chorobne slaba ale zdrava
a kasel sa znatelne zlepsil, hoci stale je.
klystiry som zacala nie od jednej ale od dvoch kvapiek, je to celkom sila, zvlastne je,ze hoci stale vydrzim iba nejakych 10 minut to v sebe udrzat, na zaciatok vypustim iba malo, ako keby si to telo chcelo v sebe nejaky cas nechat, oproti obycajnym klystirom. dnes som teda bola uz na 4 kvapkach, zatial v pohode.
co sa tyka oralneho uzivania, dnes som na mms uz 3. den + nejake 3 davky, co som zacala v podvecer v piatok. uvazujem ale o znizeni na 20 kvapiek denne, totizto, citim sa cez den niekedy zvlastne, kokeby tazoba na zaludu, co mi brani s chutou jest - nechutenstvo. najprv som to neprisudzovala mms, ale teraz myslim, ze je to z toho. takze by som sa rada poradila v tomto, ma zmysel znizit davku na 20 kv. denne, alebo mam oralne uzivanie prerusit uplne? kolko dni mozem takto mms uzivat - kazdu hodinu mala davka? citim sa zdrava az na tie hlieny a z toho plynuci kasel. neriesit to uz iba klystirmi?
este mam docela dilemu, co s jedlom, mms sa nema uzivat nalacno, cize nieco vzdy zakusujem, no chcela by som sa opytat ake ovocie mozem jest bez problemov, zatial som doobeda na hruskach a jablkach.
dakujem.