Jarda píše:
No to si patrně zbytečně pěstujete psychický blok a s tím bych si nehrál. Raději volte pomalejší postup, nebo si dávejte čerstvé šťávy, které snad vypijete bez problémů. Osobně bych volil nějakou kompromisní variantu a jedl tedy i vařené potraviny, ovšem vždy by měla syrová strava váhově převažovat nad stravou vařenou. Pokud neřešíte zásadní zdravotní problém, tak jde o vhodné řešení, které udrží tělo zdravé, ale nemá léčebnou sílu.
no urcite sa nebudem silit, ak by som mala mat z toho uz od rana pokazeny den, ze obed - salat - och hroza!
takze na toto si davam pozor. je pravda, ze som do toho vhupla dost zhurta, ja som taky dost extremista vo vsetkom. dnes som mala ale super obed, spravila som si jednohubky - vas tip - zemiaky, pasta zavokada a kusok olomouckeho
ten mi tam napriklad super padne a je to jedna z potravin, co mi zlepsuju konzostenciu. no este som dala aj platok cvikle, bolo to super
co sa tyka mojho zdravia, ziaden zjavny problem nemam, az na byvale zapchy, ktore uplne neskoncili, nejako sa mi stav skomplikoval po vysadeni pitia tepleho mlieka rano a nahradenia kefirom. kefir som neskor prestahovala na vecer, doobeda iba ovocie, no po absolvovani sankapraksalany som mala skor problem nabehnut na normalnejsiu stolicu. co je ale teraz problem - mam pocit, zer sa ozvalo slepe crevo, domnievam sa teda, ze je to slepak. popichavanie v pravej asi slabine. no neboli to v klude a mala som to dost vyrazne v obohc tehotenstvach, po porodoch okamzite odoznelo, vracia sa po pripadnych pardnovych zapchach. chystam sa na klystiry, kedze ste ma upozornili, ze sankhu iba rano, ja rano nestiham (robila som ju vecer), no obsavam sa aj klystirov, aby mi nenahodili opat nejaku zapchu. urcite mam premnozene kvasinky, s tym som este zial nic nerobila, aj cas na studium tychto stranok mam velmi obmedzeny, zatial vo vsetkom tapam. no pomaly a postupne podocitavm, co treba. idem si najst hlavne vlakno o klystiroch. no a este, viem, ze zapchu mozem mat prave z kvasiniek.