Dnes jsem dokončila svou první očistu jater spojenou se střevní, úspěch byl až převratný. Cítím se skvěle. Jen mám malý dotaz. Důvodem, proč jsem začala řešit jiný směr mého bytí je můj opakující se a někdy i dosti úmorně dlouhodobý ekzém, který není v této chvíli úplně nejhorší, ale jeho výsev je pro změnu i na místech nových. Přičítám to čištění těla. Můj zájem o alternat.léčby totiž prvoplánově začal před měsícem, kdy už jsem nevěděla jak se zbavil olezlých koutků, což trvalo půl roku. Nakonec jsem sáhla po grepových kapkách a ejhle, po 14 dnech vyhojeno. Kapky užívám i vnitřně. Cítím se dobře, jen ta má kůže. Svědí, ekzém je typ mokrý, jedná se o zdegenerovanou formu puchýřoviny. Koupu se v otrubách, také zásadité koupele, sůl z mrtvého moře, vysušuji hypermanganem, potírám grep.kapkami ve snaze to nezarazit zpět odolávám kortikoidním mazáním. Ptám se tedy, měl byste pro mě nějaký lepší a účinnější typ na léčbu ze vně? Vnitřní je jasná, zásaditá strava, dodat zn a si, patlaninu jsem začala pojídat těsně před očistou, takže zatím ještě málokrát. Jinak jsem žena středního věku, s velkou nadváhou, která se celý život snaží být šlank
krevní testy jsou relativně ok, jen krevní cukr byl hraniční,vím, prediabetický syndrom,ale stejně mě to překvapilo vzhledem k mému stravování, ale snad to ta játra do budoucna lépe zmáknou....