Zdravim,
chcel by som sa spytat ake veci sa mozu k MMS uzivat, mam na mysli: chlorid horecnaty, lugolov roztok, chlorid zinocnaty, chlorid mednaty, kyselina borita a kaolin. Chemicky C vit som vycital ze sa nema brat, ostatne mi nieje jasne, nakolko som doteraz daval aj magnezium aj jod atd. Inak vcera som si dal 2x 1kv MMS a dnes tiez, som prekvapeny ze citim ze sa daco deje aj pri tak malej davke, zacinaju sa mi zase uvolnovat nosne dutiny, vykasliavat hlien, trochu unava, prvy den som po tom MMS bol na malej az 5h po podani , po druhej kvapke to iste ako keby to nieco bloklo, ale dnes uz normal. Planujem s tym aj nejaky ten klystir urobit ale uvidim kedy zatial som zacal len takto pomalicky. Inak aktivujem to s hcl, aj si este behom dna dam nejakych 20 kvapiek hcl po jedle alebo medzi jedlami. Inak vsimol som si zaujimavu vec, robim si aj vermoxove kury, ako pisala ing Blahova v dokumente o protiparazitalnych liekoch, mal som zatial po sebe 3 vermox kury 3 dnove, prva 1-0-1 , druha 2-0-2 tretia 1-0-1 a este ma caka jedna 2-0-2. Medzi kazdou davam tyzden pauzu. Trochu som to zvysil lebo ona pise ze po 3 dnovej kure ryzden pauza v davke 1-0-1, zase tyzden pauza a takto 4x, no tu vec ze som skoro uplne prestal mat hlad. Nie uplne ale uz ani zdaleka nie tak ako predtym ze som dakedy o 4 rano raboval chladnicku lebo som proste "musel". Po tej 3 kure akoby sa daco stalo a hlad proste zmizol, hlavne zmizla chut na sladke, niekedy mam aj pocit ze sa mi sladke dost hnusi, co je u mna dost nezvycajny pocit
ale vcelku pozitivny. Kedysi som bol schopny ako asi kazdy clvoek zjest vela sladkeho naraz, teraz si len predstavim nejaky zakusok alebo oblubenu sladkost a hned mam pocit akoby som bol toho prejedeny a pritom som si z toho nedal ani kusok. Zaujimave. Kupil som si este nedavno digitalny ph meter a posleden 4 dni od kupy zistujem ze moja ph krivka je naproste ok. Zrejme to bude po tom vermoxe lebo predtym som mal sice ph papieriky ale dost nekvalitne a bud som mal ph 5 alebo 6. Nikdy som nevedel presnu hodnotu. S tym digitalnym ph je to uplne ina kava a je to radost merat a este vecia ked clvoek vidi optimalne hodnoty , rano 5,5, potom sa to samo zvysi na 7,5 po par hodinach bez ohladu na to co zjem, nakolko sa uz neprejedam tak mam taky pocit ze mi crevo prekyslovali nejake parazity ktorym dal vermox co preto. Alebo to mohlo byt aj tym magneziom ktore som bral v dost vysokych davkach kym som nezacal MMS tj asi 4-8g denne, kupil som si totiz aj taku mini digitalnu vahu ktore ma rozlisenie 0,1g a zistil som ze si vlastne davam dost vysoke davky horciku a to bez prehanok. Jedine kedy ma zacalo prehanat bolo ked som si behom hodiny dal asi 7g chlorudu horecnateho, uz to v crevach skrkalo a uz som vedel ze je to moc a prehanka. Ale vrchovata mokka lyzicka co ma asi 2g somnou nic nerobi. Posledne dni som uz citil ze sa magnezium doplna a isiel som na zachod po 4 g cize to doplnanie funguje vyborne len som to teraz prerusil koli MMS tak neviem ci davat aj magnezium pripadne ine mineraly chloridy co mam od vas. Vdaka /inak MMS mam od uzivatela chiq upramene, original balene flasticky po 250ml zo Slovchema, Chloritan sodny 24,5%/