Dnes mam za sebou asi 5 sanku v poradi.
Hned po prebudeni som vypil 0,5 l vody, nechal som hydratovat telo cca 40 minut. Na rad prisla slana voda. Zvolil som jednu kopcom polievkovu lyzicu soli + jednu kopcom cajovu nech mam istotu + 1,5 litra vody. Prvy liter siel v ramci normy. Dalsi objem je u mna vzdy kriticky. Cize pitie slanej vody trvalo s prestavkami asi 10 minut.
Urobil som par cvikov na posun vody v tele. Pekne bolo citit ako sa otvoril priechod. Chvilku som pockal ci bude postacujuci tento objem na vyplach. Po 20 minutach som siel prvy krat na wc. Prve sli von tuhe casti. Vtedy som zacal pit uz iba cistu vodu. Po vypiti asi jedneho litra na ex som pocitil dost silny tlak. Tymto sa sifon uplne spustil a stravil som na WC priblizne 40 minut kde som vypil 4 litre cistej vody.
Pri 3 litry zo mna uz odchadzala v podstate cista voda, co som bol dost prekvapeny kedze som mal dost zle stravovanie posledne 2 tyzdne. Dalej prisiel uz len haramancekovy caj.
Trvanie: 8:50 - 11:00 (prve jedlo - rozvarena ryza s maslom + nastruhana karotka)
Inak telo zacalo s peknym detoxom. Prisla na mna silna zimnica a pocitujem trocha malatnost pod co sa urcite podpisala "normalna" strava v poslednych 2 tyzdnoch.
Zaver: Kazdopadne som spokojny, cim dalsia sanka tym rychlejsie dostavenie sifonu, rychlejsi odtok cistej vody.
martinberan3994 píše:
moc díky za odpověď nebojte zas takový šílenec nejsem, sklenku po močení jsem myslel tak 2 deci, nadruhou stranu musím přiznat že po včerejší šance se dnes cítím hodně vyprahlý a klidně bych pil i mnohem víc, jen si říkám jestli se větší množství soli včera nevstřbalo do těla a ted to nechce ven, i když jsem provedl poctivý průplach heřmánkem 1,5litru tak to se snad střevo pročistilo.
je zaujimave ze ludia riesia ci sa nahodou ta sol nevstreba do organizmu. Podla mna nato moc casu teda nema pri frekvencii vyprazdnovanie. A tiez nikoho netrapi kolko soli do seba davaju pri konzumacii syrov:)