Tak první játrovka je za mnou (skoro)...
Dodržel jsem vše dle receptury zde doporučované. Večer jsem si navíc ukrátil 2,5hodinovou zásaditou koupelí za poslechu Dvořákova oratoria Svatá Ludmila...V půl desáté jsem dal pro jistotu klystýr. V drogerii jsem si koupil termofor a v noci jsem ho pak moooc ocenil. zaprvé se na něm při očistě dobře leželo (vhodnou teplotu jsem si otestoval předem, abych se pak memučil, že to pálí...). Ležet na termoforu bylo tak příjemné, že jsem si pak v průběhu noci horkou vodu několikrát doplnil a dělalo mi to dobře i na ledviny a záda. Také jsem měl plastovou lahev s horkou vodou, kterou jsem si při kúře dal na podžebří a v noci při usínání jsem si ji pak převaloval na břiše...moooc příjemný teploučko.
Vzbudil jsem se před pátou a dal si třetí várku epsomky. Byl jsem velmi vysláblý a neměl jsem daleko k omdlení. Pak jsem se vzbudil kolem sedmé a dal poslední epsomku.Řek bych, že mě energeticky trochu zachraňoval minihlt javorového sirupu po epsomce.. Asi za hodinu až dvě začalo nutkání na vyprázdnění. V první várce se skvěl gumovitý shluk asi 3x1,5 cm tyrkysově zelené barvy. Nebyl pevný, šel rozmáznout. Od té doby jsem byl ještě 2x a asi jednou ještě půjdu. vyšlo ze mě celkem tak 300 granulek 2-5mm připomínajících rozdrcené gumové medvídky. Granulky byly taky tyrkysově zelené a měly konzistenci ztuhlého tuku- šly rozmáznout. Výsledek tedy pěkný, jen- jako správný nevěřící Tomáš- si nejsem jist, zda tyhle tukové granulky nemají nějakou souvislost s reakcí olivového oleje a žluči... Vzhledem k tomu, že žluž má spíše emulgovat tuky, než je zdrcávat, sám si odpovídám, že muselo jít opravdu o usazaniny v játrech...
Ráno jsem si dal šťávu z mrkve, jablka, pomeranče a grepu- jako každé ráno- a pak v deset kašičku z ananasu, jablka a mrkve. zacvičil jsem si pár cviků z jógy. Cítil jsem určitou úlevu v oblasti kyčlí a pánve, ale trochu mne omezovaly v pohybu ledviny...
P.S. POZOR!!! Při klystýru jsem podcenil namazání trubičky a neuvážil, že do sebe budu lejt sůl podobně jako při shance... Au Au Au... No, trochu to pálí...