Tááákže . . .epsomka je tedy opravdu hořká a kdyby nebyla vychlazená z lednice,tak ji asi fakt nepozřu
,olejogrepový nápoj se vcelku dá,ale znám lepší věci
. . .Nicméně tedy k průběhu očisty . . .Vše jsem dodržela do puntíku,v 18.hod. první sklenice epsomky,ta mne prohnala
,ve 20.hod. druhá sklenice epsomky,to jsem se opravdu moc nevzdalovala od WC,začal mne pálit konečník,tak jsem si ho mázla olivovým a vcelku to pomohlo . . .ve 21.50 se mi začala točit hlava,hučet v uších,ale tak šíleně,že jsem musela otevřít okno a nalokat se vzduchu jako kapr,následně jsem se ještě položila na zem a opřela nohy o zeď,pak to ustalo,ale bledá jsem byla jako stěna
.Chvíly jsem bojovala s tím,jestli mám pokračovat a vhodit do sebe olejogrep . . .nakonec ve 22.10 jsem zalehla s teplou flaškou a nemusela jsem se ani ke spánku nutit,tak nějak sama na mne přišla únava a vyčerpanost.Ráno před 5. hod. mne probudilo špatně od žaludku,tak jsem vyzvracela něco málo olejogrepu. V 6. hod. mátožná a slabá jako mucha jsem lupla další sklenici epsomky,od žaludku se mi ulevilo,ale už mne to na WC neprohnalo,ani pak v 8. hod. kdy jsem pozřela poslední sklenici epsomky . . .Nějak se to někde šprajclo,což je asi chyba a budu muset podstoupit klystýr,abych to ze sebe vypudila
.Jak je možné,že od rána mne už neprohnala epsomka???
To jste již byla velice překyselená a mimořádně dehydrovaná, což píšu i v návodu a po dávce elsomky se má ráno pít jako velbloud u oázy.