Krásné ráno,
hlásím se opět po 2. šance. Ta už proběhla bez problémů, týden po té 1., bez zvracení, bez nechuti k slané vodě (tu jsem doslova nasávala tak, aby se nedostala do všech koutů úst, voda procházela pouze středem, po jazyku rovnou do krku - dost to pomáhá). Syfon se nahodil cca po 45 minutách, což bylo zlepšení oproti předchozí š. . Slanou vodu jsem na radu udělala teplou a odreagovala jsem se od stresu čtením a zařadila jsem uvolňující dechová cvičení (a také když už člověk ví, do čeho jde, je to lepší pocit). Pouze poslední lok slané vody se mi trochu navalilo, ale byl to asi jen psychický blok, jen tak aby se neřeklo, že to bylo bez problému
. Jak už tu bylo mnohokrát zmíněno Jardou, "jenom trénink dělá mistra" a je to tak, než jsem dočetla příběh pana J. Humbla, jak si počínal v Mexiku, bylo po proceduře
. OPRAVDU, NENÍ SE ČEHO BÁT!
Mé poznatky (nutno podotknout, že jsem na vitariánské stravě cca 3 měsíce, což zlepšení mnohonásobně zrychluje):- i přes vysazení antikoncepce a následném zhoršení akné (což je běžná reakce organismu), provedení 2 šanek, mám čistou pleť na obličeji, jak s antikoncepcí!!
- po 1. š. se zrychlila průchodnost střev
- po 2. se opět o něco zrychlila
- stolice 3x denně, naprosto přirozeně - žádné nucení (dříve 1 - 2x při vita. stravě)
- po 1. š. bíl cucky v 1. stolici po očistě, při 2. už ani náznak kvasinek, stále mozajkovitá stolice, nikoli bílá!!
Jen by mě zajímalo, jaká je průměrná doba průchodu slané vody u vitariána, 5 - 10 min se mi zdá málo...?
Po 1. šance mi zmizel bílý povlak z jazyka, po té druhé jsem to bohužel nesledovala, ale nyní se mi drží v zadní půlce jazyka směrem do krku. DOKONCE I PO 10TI DENNÍM ČIŠTĚNÍM ÚST MMS! Jazyk mě při kontaktu s MMS pálí, až píchá, mám obavy, že se nejedná o kvasinky, ale plíseň...není problém, aby se usadila i v ústech, to co platí s pálením MMS na kůži, může platit i zde, navíc povlak nemizí i po těch 10ti dnech, jaký máte na to názor? Kvasinky to podle mě nejspíš už nebudou.
Sklovina po MMS ze začátku lehce oslabená (trochu citlivé zuby, po kyselém ovoci to bývalo dříve horší), ale kromě dokonale čistých zubů se žádná změna, třeba barvy skloviny, nekoná, proč to? MMS míchám v poměru 5 + 5 (50% kys.) smíchané v cca čtvrt až půl dcl vody. Jaké je váš "nejodvážnější" poměr MMS + voda na zuby a jak dlouho necháváte "působit"? Také vás pálí jazyk při styku s MMS??
Část akné se mi přesunula pod čelisti a na boky krku, tam kde začínají růst vlasy - zde jsou nějaké uzliny, či žlázy, vylučující bordel, předpokládám, že to patří k detoxikaci. V každém případě je to velká změna a něco se děje! Dokonce se dá možná vypozorovat, že se čistí urč. část těla - orgán, ráda bych věděla, který, na co se mám zaměřit a pomoci?
Krásný pátek přeji a hodně úspěchů všem!
Děkuji...
Tak vidíte dva pokusy a natolik jiné dojmy. Pokud jsou střeva opravdu v pořádku, tak po nahození sifonu je člověk skoro plno průtokový a co se horem leje, spodem zase vytéká. U toho jazyka se to blbě odhaduje, ale udělejte si plivací test a máte celkem jasno. MMS jsem zkoušel i tu plnou koncentraci rovnou na kartáček a čistit, ono se ředí pomocí slin, ale nevím zda se tento postup dá obecně doporučit, bylo toho dost i na mě. Jazyk mě u toho tedy nepálí, ale určitě nejde o nic příjemného. Osobně bych mimo ty střeva vygruntoval také játra.