Jarda píše:
Tak vidíte dva pokusy a natolik jiné dojmy. Pokud jsou střeva opravdu v pořádku, tak po nahození sifonu je člověk skoro plno průtokový a co se horem leje, spodem zase vytéká. U toho jazyka se to blbě odhaduje, ale udělejte si plivací test a máte celkem jasno. MMS jsem zkoušel i tu plnou koncentraci rovnou na kartáček a čistit, ono se ředí pomocí slin, ale nevím zda se tento postup dá obecně doporučit, bylo toho dost i na mě. Jazyk mě u toho tedy nepálí, ale určitě nejde o nic příjemného. Osobně bych mimo ty střeva vygruntoval také játra.
Střeva byla jak hadice, ve které se nahodil syfon, nějaké střevní záhyby se vůbec neřešily
. Jen ke konci to stále nebyla úplná čirá voda, ale lepší, než při první š.! Zvláštní, co je schopno se nestřádat za těch 23 let a to jsem vždycky jedla o 50% lépe než lidi okolo. 3. bude ještě lepší, chystám se to zopáknout tak za měsíc, jak bude čas...dokonce plánují i rodiče!
Viděli, že jsem přežila a jak je mi fajn
. Očistu jater mám nastudovanou, opět mám ale nedostatek volného času.
Znepokojuje mě to pálení na jazyku. Pokud by se jednalo o kvasinky (plivací test byl pozitivní, ale zopáknu ho) nebo cokoli jiného než pár druhů plísní, které jsou imuní proti MMS, tak by povlak zmizel...a nedočetla jsem se, že by někoho výrazně pálelo při vyplachování úst MMS na jazyku, ani Vás ne. Pokud se dá citllivost jazyka srovnávat s citlivostí kůže na bolest, tak to vypadá na plíseň
... jsem zvědavá, jak dopadne plivací test.