jiri píše:
Dobrý den, děkuji Vám za odpověď,
to že mne něco zevnit "žere" tuším již několik let, ale chyběl mi hmatatelné důkaz. Důkaz jsem již viděl a při včerejším klystýru vyšlo další "klubko" kvasinek v průměru cca 5-7cm. Byl to další silný blok v mém střevě, na kterém se klystýr "zaseknul" a teprve po několika minutách přitahování kolen k břichu a protahování se do všech stran a současně zasouvání a vysouvání hadičky cca +-5cm se tento blok "prorazil" a ihned vyšel ven (nedalo se to udržet) a opět jsem viděl důkaz na vlastní oči.
Zatím mohu říci, že klystýry dělám asi 2 týdny a má hmotnost je celkem stabilně od 68 do 70kg.
Na Vaše stránky jsem narazil cca před 2 lety a zkusil jsem vegetariánskou stravu několik měsíců, ale stravoval jsem se zřejmě celkem špatně, protože jsem jedl kromě ovocných šťáv také běžné pečivo a taky něco málo mléčných výrobků a taky jsem zcela neovládl své chutě. Výsledkem byl můj váhový pokles ze 70kg na 62kg (únava se nevyřešila, zřejmě jsem ty kvasnice kvalitně krmil) a pak jsem toho nechal, začal jsem jíst "normálně" a během krátké doby jsem měl opět 70kg.
Tenkrát jsem si pořídil destilační přístroj na vodu a taky odšťavňovač (cca 2 roky se na ně práší) a tak je znovu začínám používat.
Zkoušel jsem krkací test:
včera: po vypití směsi do cca 10ti sekund velmi nevýrazné krknutí a potom už nic
dnes: po vypití směsi do cca 10ti sekund velmi nevýrazné krknutí, ale za 2 minuty a 40 sekund jsem krknul výrazně
Vlasovou analýzu jsem si nechal dělat již 3x (před 2, 3 a 4mi lety) a určitě si ji nechám udělat i letos, ale až pokud možno po odstranění kvasinek.
Má první analýza měla totální deficit vlastně všech stopových prvků, velmi mnoho sodíku a draslíku a žádné železo. A tak jsem upravil stravu a začal brát dopňky stravy...
Druhá analýza o rok později, hodně vápníku, sodík trochu klesl, draslík OK, hořčík v deficitu, železo 50% normy, většina stopových prvků se "spravila", selen výrazný deficit jako před rokem. Opět beru doplňky stravy a částečně se vyhýbám sladkému a pivu.
Třetí analýza o další rok později a mám deficit vápníku, sodíku (velmi výrazný), draslíku a zinku, hořík šel nahoru ale stále deficit, železo cca 50% normy, téměř všechny stopové prvky se spravily, selen je na 100% a asi se začalo v organismu rozpouštět "zabukované" olovo protože olova ve vlasech bylo cca 5x vice než před rokem a překročil jsem povolený rozsah.
Nechci tímto zatěžovat, jen chci sdělit své zkušenosti.
Měl bych dotaz na urinové klystýry. Ta urina se má zachytávat celý den a ráno použít nebo stačí jen ranní moč. Má se to aplikovat zředěno vodou?
Za poslední 2 dny jsem snad prošel a přečetl celý Váš web (tedy kromě fóra) a chci se zeptat na protikvasnicová opatření. Z toho co jsem vyčetl jsem vybral tyto potraviny:
šťáva z mrkve a celeru, okurky salátové, brokolice, ředkvičky, křen, cibule, kysané zelí, citrón, grep, slunečnícové semínko, paraořechy, kokosový olej, lněný olej, chilli papričky a zeleninové saláty.
Protože již mám zkušenost, že večer příjde velký hlad tak střídám taky tyto potraviny: 1 krajíček chleba z kvásku se sádlem a pepřem, bylinkovou solí a hodně červené cibule, jáhly, quinoa, kroupy, krůtí maso, vajíčka, mražená zelenina a dále beru 2x5česnekových tobolek a vlákninu Colonix.
Prosím Vás o komentář (tedy hlavně k té stravě) ať něco nedělám úplně principielně špatně.
Děkuji za odpověď.
Ohledně toho vápníku si nastudujte vitamín D a krkací test se dělá třikrát aby byl vypovídající. Jinak je vhodné mě vlasovou analýzu v PDF přepískat a pak si se mnou přes skype domluvit co a jak se má rovnat. Olovo je dost velký sajrajt, nastudujte si tedy chelaci organizmu a je třeba ho z těla vytlačit, také bych si nechal přeměřit vodu z kohoutku, někde ještě bývá starý rozvod v olovu a to je výborný zdroj. Urinu můžete skladovat i více dní, ale většinou se jí za ten den nasbírá dostatek. Zředění vodou je také jedna z možných variant, ale lepší je čistá. Ta strava, kromě toho chleba, celkem vyhovuje, ale chleba by se měl pro vás stát zakázanou potravinou, to je množič kvasinek přímo ideální.