Jarda píše:
sagi píše:
konečně jedna inteligentní myšlenka spravným směrem..
akorat bych dodal ze bakterie, prvoci a podobna havet je schopna prezit v silne radiaci, vysoke teplote, a v jinych pro náš zivot nepredstavitelnych mistech.. neco malo sem nasel tady..
http://www.distantworlds.wz.cz/DisWorld ... /Extre.htmNa andreu asi reagovat nebudu, plest si Herxheimerovu reakci s poleptanim zaludecni steny a nevedet jak proces oxidace vlastne funguje a jak pusobi na RNA i DNA.... na to neni co rici.
Zkuste odpovedet na moji otazku ohledne znalosti naseho IS, mozna se pak budeme moci zas bavit, jinak to asi opravdu nema smysl.
Je pravda, že některé bakterie snesou docela dost, ovšem zrovna spirochéta je velice málo odolná, stačí ji chvilka pobytu na vzduchu a je po ní. K tomu poleptání mám námitku, že vše je o dávkování a pokud jde o běžné dávkování MMS, tak z vlastní zkušenosti mohu ty postupy vyhodnotit jako bezproblémové. Sice by to asi chtělo dlouhodobější zkušenosti a netvrdím, že riziko neexistuje, ale je dle mého názoru relativně malé. Studiem imunitního systému jsem prolétl opravdu povrchně, pouze to co mě v nějaké souvislosti zaujme, čili z vašeho pohledu jsou moje znalosti asi malé, ale jsem zvyklý opírat se o vlastní praktické zkušenosti, nebo ověřené postupy. Nic jiného tu také netvrdím a každý si musí umět vyčíst to potřebné a správné, ne slepě přejímat názory z jakéhokoliv zdroje, protože nikdo není neomylný a na internetu je šířeno dokonce mnoho lživých informací zcela úmyslně.
Sagi:
Přesně tak, jak píše pan Jarda...
A pokud budete studovat skripta studentů medicíny, můžete mít z toho dost pomotanou hlavu, protože jednou je to genetika, pak se vám do toho namotá imunologie a máte v hlavě pěkný zmatek za předpokladu, že to budete chtít brát poctivě tak, aby to mělo trochu smysl (pokud chcete být dnešním lékařem), s tím, že ve finále vám bude většina informací k ničemu - v opravdové praxi...
Oxidace je běžný jev v těle, záleží do jaké míry si s ním tělo poradí, zase je to u každého do jisté míry individuální. Velice podobné téma je sterilizace, co se týče MMS. Myslete logicky, např. (nejen) v Německu mají lidé MMS mnohem více let, kdyby to kohokoli narušilo, už se o tom dávno ví a nebyl by to jeden člověk!!! A když pár výjimečných případů, tak se dají až do teď vyloučit nevhodným dávkováním.
a možná byste si měl více všímat toho, jaké má co účinky (celkově vše, dávkování různých látek, MMS a mnoho dalšího) a nestudovat po internetu teorii (i když netvrdím, že všechnu špatnou a všechnu z netu)...na vaší teorii ztroskotává ve velké míře naše lékařství a jak to dopadá?
Proto jsme tady, abychom se na to podívali z té logičtější stránky......nechci Vás nijak odrazovat od vašeho zájmu ale: Abyste se naučil VŠECHNY chem. reakce a veškeré procesy těla (kterých je neuvěřitelné číslo), a to vám řeknu, věřte, že VŠECHNY DO JEDNOHO nutně potřebujete, abyste se naučil si je pospojovat v hlavě komplexně tak, aby dával výsledek nějaký smysl (např. v diagnostice podle různých vnitřních symptomů - co se dějí uvnitř těla a vy je ani nevidíte), to je nemožné...nikdo to nedokáže, mozek na to nemá kapacitu ani nemáte v očích "rentgen", který by tyto reakce viděl. Navíc o spoustě procesů v těle se ani neví.
Tím chci říct, že stačí abyste 1 jedinou reakci v těle zapomněl vzít v potaz a vaše tvrzení, že oxidační činidlo, jako je dioxid, způsobí mému budoucímu dítěti gen. vadu, JE NESMYSL. Že to tak opravdu není, je úspěšně odzkoušené na mnoha tisících lidí. A to se s vámi vsadím, že s takovým skvělým skóre, nepřichází do oběhu ani jeden vyrobený "preparát" farmaceutistickým průmyslem....když jste se výše opíral o ty neuskutečněné klinické testy na MMS... ti lidé, co to zkusili s úspěchem jsou důkazem!
Tak nám netvrďte, že něco nefunguje a škodí, když to VE SKUTEČNOSTI (praxi) pomáhá a neškodí!!! Sám jste to navíc vůbec nezkoušel.