sulponet píše:
Dobrý den, po všech možných doplňovačkách jódu,zinku,mědi,boru,béčkách,stopových prvků, dále již téměř rok a půl na té správné stravě-tedy hodně zásadité, denně čerstvé šťávy,denně patlanina, kontrola Ph moči - téměř ideální průběh (pokud jsem kyselý což nebývá často, ale většinou po sportu nebo nějakém večírku do sebe cpu odkyselovač), dále mám za sebou 3 očisty jater a klistýry nelze spočítat:), jsem prolitý MMS-kem, nyní končím s hřebíčkovou očistou, jo a kvasinka jak kdy, ale je určitě ještě stále přemnožená - musím konstatovat:
Kladné věci- nyní konečně nárust energie, sportovat můžu daleko více než před tím, začínám zjišťovat tu a tam co to je nemít tlaky v břichu a být tak nějak v pohodě, trošku mi přestává být zima...
Co bych potřeboval dořešit
- v poslední době mi tmavnou nehty na nohou-nevím proč zkoušel jsem koupele v MMS i v sodě, nic-podotýkám, že už cca 3 roky mám nehty zasažené plísní
-dále mám podélné rýhy na nehtech u rukou
-co se týká prstů u rukou špatně se mi prokrvují, polštářky bývají takové vrásčité a levá je horší než pravá, dále mi někdy když jsem v chladu prsty nedokrvením bělají, což je hodně nepříjemné, s tímto neduhem bojuji už téměř 10let a byl to hlavní důvod proč jsem začal s očistama
- tak cca půl roku mívám vřídky na dásních zubů, většinou časem praskne a je zase chvilku klid (dásně jsem měl v hrozném stavu a i zuby-obnažené krčky atd)
Tedy pane Jardo, nenapadá Vás co mi ještě chybí nebo třeba i přebývá?
Na ty nehty můžete vyzkoušet čistý vitamín E, prostě propíchnete špendlíkem tobolku, natřete olejíček na postižené místo a necháte působit ideálně do vstřebání. Vhodné je dodat ho současně i dovnitř.
Ty rýhy jsou většinou projevem nedostatku zinku, dávejte denně tak 200 mg zinku, což by mělo zabrat.
U těch rukou bych asi vyzkoušel dodat síru, ideálně si sežeňte MSM a dávejte tak 1-1,5 g denně.
Sliznice a ústní dutina potřebují na obnovu křemík, čili můžete vyzkoušet dodat bílý jíl.