Vševěd píše:
Petře, ty dobře víš, že to nemáš v hlavě v pořádku.
Přestaň se ohánět pravěkou dietou, protože jsi jí nikdy nedodržoval a ani nechápeš, oč v ní jde. Pravěká dieta naprosto striktně odmítá všechny polotovary, uzené, utopence a podobné kraviny,
kterýma ty se živíš. Člověk, který se řídí pravěkou dietou nežere chleba jako ty.
Ty ostatní bláboly ani nemíním komentovat, nechápeš ty nejzákladnější intence a budeš mektat pořád dokola o symbióze a podobných kravinách... na nic nemáš svůj vlastní názor, kopíruješ články
z celostnimedicina.cz a doblba omíláš: "vidíte to, já jsem to říkal".
Najdi si přítelkyni a začni žít skutečný život místo těchhle sraček.
Pane pseudoVsevede je videt ze mluvite zasadne podle svych osobnich zkusenosti. Coz je Vam vlastni. nejlepsi je ze vis ze me tahle debata bavi a ze pokud mi budes odporovat tak nikdy neprestanu, proto beru tvoje namytky spis jako ucelnou provokaci kterou si dodavas jakesi perverzni uspokojeni, si zkratka provokater, vyzivas se v emocnich manipulacich. Rad lidi terorizujes a ponizujes. Hrajes si na pana dokonaleho Vseveda. Si vpodstate dusevne nemocny clovek. Ale mam pro tebe pochopeni takovych lidi znam. neodsuzuji te, jednoho dne mozna zmoudris, teda pokud driv nezhebnes na ty sve demagogie, kterejma se ridis.
K veci:
Ja sem si pravekou dietu nevymyslel ale vyuzivam toho pojmu, protoze nehodlam rozepisovat co to znamena drzet pravekou dietu. Na tvem foru candidy mi muzes mazat prispevky jak se ti zachce ale tady si te panacku podam do posledniho dechu (slova), protoze mi docela tim pijes krev! Bohuzel se musim drzet tematu, jinak bych porusoval zdejsi pravidla, ktere tebe vubec jak koukam nezajimaji akorat se navazis.
nerikam striktne dodrzovat ale nastudovat si ji a vzit si z ni to co ti pomuze. nerikam jist utopene neustale ale cyklovat tu dietu, protoze jist neustale porad to same je dost nechutne, to snad uz i ty vis. To sem se zase vysilil, ale hlavne ze se mi ulevilo.
)
Kopiruju clanky abyste vedeli ze existujou i jine alternativy, nerikam ze se s nimy plne ztotoznuji ale jisty smer ukazuji, a zapadaji mi do karet, coz se ti ocividne nelibi, protoze tobe to do chaotickych karet moc nezapada. mu he he
)
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/