R.A.M.I.X píše:
Dne 1.4.2011 jsem provedl svou první chtěnou jaterní očistu. Úplně první se provedla sama po třech dnech pití uriny – vytekl pouze písek a desně to bolelo. Druhá byla minulý rok o Vánocích a třetí v lednu po pití MMS. Po tomto čistění se mi rozběhl slušný ekzém na obou rukách. Napřed po pití syrového krav. mléka se ekzém dost zvětšil, po pití kefíru se to trošku zlepšilo, ale nezmizel. Tak jsem udělal jaterní očistu. Ve středu byla strava méně hutná, večer vařené jídlo. Čtvrtek byl na ovoci a trochu zeleniny – hlavně jablka, hrozno. Z nosu vycházeli podivné věci a začala mi bolet hodně hlava. Pátek dopoledne – 2 litry jablkové šťávy, poté jsem ji ještě naředil. S epsomkou jsem začal později, než uvádíte. Musel jsem ještě někam jít. V 20:00 jsem měl první dávku, 22:00 druhou, před 23:00 olivový olej a šťávu z citronů a přiložil jsem 1,5l flašku horké vody k oblasti jater Po chvíli cca 5min jsem už cítil dva poměrně velké vycházející kamínky. Nebolelo to na rozdíl od první zkušenosti. Pak jsem usnul, celou noc jsem ovšem nevydržel spát v předepsané poloze. So. 3:00 už mi bylo poměrně blbě, chtělo se mi zvracet, hlava mě hodně bolela. Šel jsem na WC, nevyšlo nic. V 6:00 třetí dávka epsomky. 8:00 čtvrtá dávka. Dopoledne už mi bylo trochu líp. Před desátou jsem vymačkal karotku, červenou řepu, dýni a celer, vypil. Od 10:00-11:00 jsem trávil na záchodě a pak už jsem co půl hodiny odbíhal. Vycházelo 4-7 kamínků co hodinu a ve střevech se to desně honilo. Na oběd jsem si netroufl nic sníst, byla pouze ta šťáva před polednem. Ve střevech se to honilo až do čtvrté odpolední, pak vyšly poslední kamínky a byl klid. Kamínky byly opravdu velké – velikosti mandle, dvacetikoruny. Celkem asi 25 kusů. Za dva týdny zase. Ekzém se zatím znovu neobjevil.
Tak vidíte jak velký vliv má na kvalitu fungování těla jeho čistička a co vše nefunguje, když je zanesená.