Po štyroch rokoch praktizovania urinoterapie (obmedzené na 3-5 glgov stredného prúdu ranného moču) sa mi nezdá, že by to niečo riešilo... Urinoterapia rozhodne funguje (klystíry z uriny, obklady, potieranie), ale som názoru, že najmenej z rôznych "urinoterapíí" účinkuje pitie uriny (nemyslím teraz pitie uriny počas urinovej hladovky, to je iná vec - to má silné opodstatnenie). Ak by účinkovalo pitie rannej uriny, mal by som čistú pleť, ukážkové trávenie, vždy veľa energie, atď, atp... Alebo chce niekto povedať, že očakávam veľa ? Lebo ak áno, tak mám dojem, že konkrétne pitie uriny má tak slabé účinky, že si ich človek ani nemusí všimnúť. Ja som si ich fakt nevšimol... Urinoterapia účinkuje, a aj podstatne silno, no v iných prípadoch... napríklad výplachy očí, nosných dutín, hrubého čreva, obklady na telo, urina odparená na 1/4 a z nej obklady, klystíry, atď.... stará urina a obklady, klystíry z nej, čistenie zubov pomocou starej uriny, kloktanie starou urinou, atď... to funguje, o tom som sa presvedčil. No z vlastných skúseností môžem povedať, že som si za tie 4 roky nevšimol účinky pitia uriny... Údajne má pitie rannej uriny človeku "dodať" vďaka melatonínu 2 hodiny spánku, inak povedané, ak človek napríklad spal 5 hodín a akosi mu to nestačí, tak ranná moč by ho mala prebrať viac, než šálka kávy. ... Nesúhlasím s tým, nikdy som nezažil, že by ma ranná moč prebrala (aj keď obvykle spávam 7 hodín). A to ju pijem 4 roky... Týmto príspevkom chcem dať najavo to, že hoci je pitie moču najjednoduchším druhom urinoterapie, jeho výsledky sú spomedzi ostatných spôsobov "používania" moču najslabšie. Alebo - má niekto skúsenosti s tým, že mal napríklad hormonálne problémy (lebo tam sa pripisuje účinok uriny), a pitie uriny mu ich vyriešilo ? Alebo mal niekto vysokú teplotu, vypil urinu, a teplota sa mu do pár hodín znížila ? .... Ak áno, napíšte...
_________________ Majte sa pekne, veľa zdravia, šťastia, penazí vám prajem. NOWOCAYN & Marek. (9.5. 2012) RUŠIM NICK, idem žiť, už je na to ČAS. Ruším účty na internete, všetko, počítač využívam už len na prácu. Tešilo ma (9.5. 2012) dieta
|