Cameron píše:
Dobrý den,
velice mne zaujala očista šankaprakšalána. Hned příští víkend ji vyzkouším a už teď se moc těším. Jelikož mám ale alergii na lepek, tudíž má střeva pravděpodobně nejsou o.k. chtěla jsem se zeptat, jestli je to možné bez problémů absolvovat. Netrpím celiakií, ale mám Duhring, tudíž projevy kožní a to již 29 let. Bezlepkovou dietu nedodržuji striktně, jelikož mám k užívání lék Disulone, který mi vždy odpomůže od nepříjemné svědící vyrážky, ale samozřejmě vím, že se stravuji špatně, huntuji své tělo moukou, včetně dlouhodobého užívání léků.
Před čtyřmi měsíci se mi navíc začali dělat velké abscesy na pozadí, což jsem nikdy v životě neměla. Když se mi to stalo poprvé, zvětšily se mi také uzliny v tříslech a měla jsem teplotu. Hlavně ta příšerná bolest. Podvědomě cítím, že to má nějakou spojitost s mými střevy, potažmo špatně fungujícími játry, nebo si to aspoň myslím.
Nejhorší na tom je, že jsem dlouhodobě v zahraničí, konkrétně v Austrálii a nechci jít k lékaři. Proto piji preventivně aloe a zobu zinek.
Ještě jsem se chtěla zeptat, zda je vhodná očista i pro desetileté dítě. Děkuji mnohokrát za odpověď.
Tam by neměl být problém, ale nechápu to vaše počínání, kdy vyháníte čerta ďáblem. Je evidentní, že máte již kotel solidně přetopený a určitě bych za těchto okolností dále nepřikládal. Celkem nic proti tomu evidentně neděláte a budete tedy muset dost přitvrdit, což jde snad v každém státě světa. Desetileté dítě není potřeba takto čistit, tomu bohatě stačí Lepicol, případně malý klystýr.