Jarda píše:
Divný pocit v krku může být dán i zvětšením štítné žlázy, ona tak někdy reaguje, že se nafoukne, pak je vhodné na chvilku ubrat a pokračovat jak se srovná. Množství vody na to nemá zase tak velký vliv, já jsem dával zkušebně nějakou dobu i více jak 200 kapek do 0,5 dcl vody a nic mě to nedělalo.
Myslím,
že ten pocit v hrdle je na inom mieste ako stína žľaza a tiež, niečo na mňa vyliezlo (aj dieťa mám v divnom stave) a zrejme je to celé spôsobené MMS, Provokol 1000. To hrdlo začalo tak na 2.deň. Dnes sa cítim blbo a provokol som zatiaľ zabalila, dám radšej mega céčko. Lugol som brala už 30kv a 200selénu, no dnes som dala a budem dávať na čas iba 20. Čo ma však metie- teplota pod jazykom posledné 3 rána: 36,4 36,3 36,2. Čiže čím viac kvapiek tým nižšia teplota, to je divné. Trochu mám obavy.
EDIT: este by som sa Jarda, chcela opytat na sposob(y) merania teploty pod jazykom. vase prispevky tusim starsieho data - zmerat si pocas dna niekolkokrat teplotu a z tej vypocitat priemer. aspon c som sa doteraz docitalal, uvadzate uz iba meranie rano po zobudeni, este v lahu. mne by vyhovovala viac ta prva alternativa, pokial j rovnako spolahliva ako druha. ako to teda je? rano casto musim vyletiet z postele a ist s dcerkou prec, aby sa zvysok rodiny dospal. niekolkokrat som poprosila manzela, on je ochtny, o to nejde, len ho nechcem via zatazovat, kedze sa jedna o piatu rannu hodinu
a chodi do roboty atd. no a tu teplotu by som si teraz potrebovala merat castejsie.
ak teda aj pocas dna, treba si pri merani sadnut a takto v klude merat, alebo mozem dajme tomu pri tom aj nejaku lahku cinnost robit?
dakujem velmi pekne.