AIM_FREEMAN píše:
Tak alkalický nebo kyselý?:
It is not a matter of getting infected. It is naturally found in the body. The problem is that it is dimorphic (exists in two forms). In its yeast form it does not create much in the way of problems for us. If it switches to its fungal form though, it becomes very dangerous as it forms hyphae that allow it to dig in deep to the tissues and organs. Slightly acidic environments keep it in a yeast form. Alkaline environments convert Candida in to the pathogenic fungal form
http://curezone.com/forums/am.asp?i=1397556Pro Jardu: Píšou tam, že kvasinky v kyselém prostředí zůstávají v poměrně neškodné formě a teprve v alkalickém prostředí začínají vytvářet podhoubí (hyfy, houbová vlákna). Co si o tom myslet? Pletou si to?
Navíc tam pak dál v tom vlákně straší, že Candida se naučí vytvářet antioxidanty a začnou tak být rezistentní vůčivá MMS. Já už se z toho vážně vodstřelim.
V dalším příspěvku je odpověď, že se kandida sice zapouzdřuje, ale že se nestává rezistentní, je to problém dávkování a dopravy MMS v danné koncentraci, tak aby látka byla účinná a to stávající způsob užívání nezajistí:
"Dr. Humiston may be correct in stating that Candida may hide deeper within the biofilm, but he is wrong in stating that it will become resistant to chlorine dioxide.
The real problem is finding a way to deliver the correct concentration of chlorine dioxide and maintaining contact for the correct amount of time. The current MMS protocol is most likely not able to do this, even at the extreme high doses recommended by Jim Humble."
Je potřeba udržet potřebnou koncentraci MMS po určitou dobu (závislost koncentrace ppm a dobou po kterou dojde k vyhlazení). Otázkou je, jak to tam dostat v domácích podmínkách, ale všechno je asi věc motivace
.
"Chlorine dioxide kills by having a concentration of it in contact with the bacteria, fungi, and/or virus for a period of time. This is referred to as the CT value. The CT value for Candida albicans is 100 for a 7 log reduction. This means that if you have a concentration of chlorine dioxide of 5 PPM, you would have to maintain contact for 20 minutes to kill off Candida albicans."
Dál se zmiňují přírodních fungicidy, vliv alk. stravy na alk. krve na obsah/přisvojitelnost kyslíku a schopnost ničit patogeny atd:
".. boosting oxygen levels in the body can be one of the most powerful weapons for overcoming polysystemic candidiasis and returning the body to a natural state of health and balance"
řekl bych podobné závěry jako tady na foru.
Jardo nevíte jaký vliv má lugol na kandidu?