ovekyska píše:
dakujem. mne zas po jedle nechuti, lebo mi teda nechuti a pokazi mi cely dojem z jedla a niekedy po jedle zabudnem, takze tak ci tak ide s vacsim odstupom od jedla.
tiez by ma vsak zaujimalo, ako rychlo zacne ucinkovat, teda nejake spozorovatelne ucinky...
Záleží na tom jak jsi hodně zanesený.Já jsem měl první herx-tedy výraznější odumřetí kvasinek cca po 3 dnech takže asi po 9té lžičce.A užil jsem si teda stavy,přítelkyně myslela že volá 911,ale já radši v mdlobách volal Jardu a ten řikal klistýr dokud to nepřejde-přešlo to až po 6tym takže 12 litrů dovnitř a ven
ale ten stav potom,parádička,poletech co jsem byl ovládán kvasinkou jsem zažil pocit naprosto jasné mysli a jakési lehkosti a chuti do života.Jinak moje zkušenost po roce boje(utíká to rychle,ale přesně si pamatuju jak jsem byl poprvé u Jardy)je taková že mě ta mrcha stejně trochu ovládá-stačí pár dní stresu a je zpět,nebo přijde konec října a mám ji taky zpátky a na celou zimu(kterou nesnášim-možná mě stresuje a proto mi roste kvasinka),ale příjde jaro a ona jak zázrakem někam zaleze a je klid.Těma fungicidama ji v době kdy mě ovládá držím jakž takž na uzdě(nemám vyrážku na obličeji,lupy ani záchvaty hypoglikemie jako dřív),ale není to 100%ní.
Jinak jestli to chceš výrazně urychlit,a nechceš dávat peníze do dalších doplňků, tak doporučuju vynechat na pár dní ze stravy uplně všechen tuk-třeba na týden a k lichořeřešnici přidat ještě namletý hřebíček.3 lžičky denně po jídle,zapít hltem vody-nebo nakapslovat jak to dělá Jarda.
Já jsem jedl takto-ráno-šťáva jabko,mrkev,pomeranč,snídaně-jáhly se stévií,skořicí,odtučněnym kakaem,svačina syrovátkový protein bez tuku a cukru,oběd polenta nebo pohanka,zeleninový salát,svačina opět protein,před večeří zeleninová šťáva,večeře krůtí prsa na vodě nebo v páře a nebo opět pohanka a zeleninový salát,občas jsem to proložil i ovocem-1-3 kousky denně tě nezabijou a kvasince moc nepřidaj.Hlavní je tam nedat naprosto žádnej tuk aby tělo muselo jet jen na tu stravu a cukry který tam touto stravou dodáš,co se týče množstvý taksi to musíš vychytat podle toho kolik za den spálíš-měl bys mít stále mírný hlad ale né takový který by tě donutil k nějakému nárazovému obžerství a nebo ti způsobil únavu.U mě jako sportovce je množství polenty,pohanky a jáhel na jednu porci 100-250gramů za sucha,podle toho jaký mam trenink.Doporučuju to takto na týden zkusit a uvidíš jak se budeš cejtit a co s tim udělá ta lichořeřešnice-mě to takhle zabírá,ale je to psychicky náročné,zvlášť pokud jsi zvyklý na určitou hladinu tuku v krvi.Ale bacha!dýl jak tejden bych to nedržel a tuky je pak nutno přidávat pomaličku a najít si svoje optimum,a hlavně se hned nepřežrat ořechama nebo bůčkem(stejně se ti to asi stane,mě se to stalo taky a to mám pevnou vůli)