AIM_FREEMAN píše:
Podívejte se nemusíme si tu měřit penisy, že? Mě to opravdu zajímá. A pokud jstevyléčil candidu tak enormně.
Ad SAVO. Ad HIV. Je docela dobře známo, že peroxidová či ozonová terapie mají dosti podobné účinky na "nevyléčitelné choroby" jako MMS (viz. u nás vydaná kniha Nathaniela Altmana Kyslíkové léčivé terapie - u nakl. Pragma). A mechanismus účinku je zde stejný (opravdu ano, klidně vám přepíši vysvětlení z knihy o MMS), jen daleko jemnější. Konspirace..inu..jak to říct:
Biooxidační terapie se užívají už přes sto let a v hlavních lékařských časopisech se o nich poprv= začlo psát roku 1920. Od té doby je studovalo mnoho velkých medicínsko-výzkumných center po celém světě. Nejpřednější am. výzkumník dr. Charles H. Farr byl za svou práci roku 1993 nominován na nobelovu cenu.
Spousta lékařů, kteří používali s úspěchem IV léčbu peroxidem nebo ozonovou vodou byli perzekuováni a zbavováni licence. A to ne proto, že by jejich pacienti umírali, ale protože to nebyla léčba schválená FDA. Dnes už je to uvolněnější, ale přesto je na mnoha místech nelegální.
Ale i přesto, že v lékařských časopisech vycházejí články o kyslíkové terapii s minimálními riziky a ohromnou úspěšností i při těžkých až "neléčitelných" chorobách a tisíce lékařů pomohlo milionům pacientů, nedostává se tato informce do mainstreamu. Jakto?
Já tomu neříkám konspirace, ale chamtivost a vychcanost.
zkoušel jsem oxy-oxc nebo jak se to jmenuje, účinnost přípravků proti candidě posuzuju podle Herxheimer-Jarmuschovy reakce, tady byla nulová... Ozónovou terapii na pár místech dělají, můžete vyzkoušet, co to s Váma udělá. Zkoušel jsem MMS, do tří dnů se mi zhoršilo brutálně trávení, z čehož mi jasně vyplývá, že MMS zabíjí i protiotické bakterie. Navíc, bůhví jestli to zabíjí plísně, protože
opět u mně se žádná velká reakce nekonala. například horopito má daleko razantnější účinky, ale jako všechny přípravky, jeho efektivita velmi brzy pomíjí - musíte je neustále měnit, točit. Jeden nebo
dva nejspíš nestačí.
No a potom základní, nezpochybnitelný fakt, že kvasinky metabolizují cukr na alkohol. Moje zkušenosti říkají, že i když máte nějaký krevní cukr /který se prostě vytvoří trávením bílkovin v procesu zvaném neoglukogeneze, což je princip, na který je velmi dobře uzpůsoben organismus velmi často zmiňovaných eskymáků/, kvasinky z toho netěží, naproti tomu co se normálně říká. Podle mých zkušeností stačí vynechat cukr v potravě a candida prostě nemá co žrát.
V okamžiku, kdy si dám nějaké sacharidy, opuchnu, zblednu, nafouknu se, druhý den se opakovaně poseru. Když držím tuto dietu, nic z toho se neděje. Je to běh na dlouhou trať, obzvlášť, když jsem před časem jedl dva měsíce ATB. Nicméně, normálně funguju, nemám deprese, mám dost energie. Chtěl bych vidět, co by se dělo, kdybych si dal 30 banánů za den, jak doporučuje ten idiot frutarián
doktor nevímjaksejmenuje...