Joy píše:
Dobry den, pán Jarda. Svoju prvú sanku som absolvovala asi pred 2 mesiacmi, potom nasledovali dve ocisty pecene a dnes som si spravila 2 sanku. Vsetko prebehlo hladko snád az príliz. Po vypití 1l slanej vody som isla na záchod jediné bolo to grganie viac krát sa mi grglo ale inác stacilo asi 2 apol l vody a bola som preplachnutá. Voda isla mierne zakalená sem tam boli v nej také akoby malé smietky nebola mi zima len nohy mi ochladli ako zabe, vypila som caj a potom ryzu s maslom. V bruchu mi to sem tam vrzga a pocut ako pracuje a zaludok mám akysi tazky inác mi je dobre. Po prvej sanke som isla kopat záhradu...riesim kvasinky pluvací test ich potvrdil. Mám korunky na zuboch ako by som mala udrziavat dezinfekciu úst mms teraz nemám doma? Mám pocit ze test nebude dobry ak kvasinky nevypracem z ústnej dutiny, co si o tom myslíte? Dakujem za odpoved a cas ktory nám dávate, pán Boh vás za to pozehnaj, ako v tej rozprávke ked mal mladík vrecká plné s pán boh pozehnaj a prisli mu vhod ked sa inym platit nedalo
Ta procedura vám proběhla evidentně správně a není po ní dobré nějaké fyzické vytížení, ale klid, minimálně půl dne. Kvasinky má člověk většinou v celém těle a je vhodné je likvidovat systematicky, pouze v ústech asi nebude moc efektivní, ale určitě to ničemu neuškodí.