Zorca píše:
Dobrý den, pane Jardo. Tak jsem dokončila veškerou chemickou léčbu včetně ozářek. Během ozářek jsem shodila další 3 kg a mám nízký obsah všech krvinek (jak se dalo čekat). V současné době se cítím dobře(jen trochu únava). MUDr. mi na můj pokles váhy řekl, že je to tím, že nejím maso a živ.bílkoviny, a že tím, že tělu zároveň dodávám tolik antioxidantů v podobě zeleniny neguji celou léčbu!!!Napsal mi to i do karty, že můj pokles váhy způsobuje špatný jídelníček. Já nadále ráno konzumují zeleninové šťávy(2 x 300ml), zeleninové polévky, pohanku, občas ov.vločky, fazole. Musím najet zpět na patlanici, protože tu jsem teď nějakou dobu vypustila(nemohla jsem ji už ani vidět).Taky začnu dodávat HCl, protože betain mi už došel. Dále beru denně hořčík(400mg)+ v rozprašovači. C (1 káv.lžičku+1káv.sody), B complex, Q10, chlorelu, wobenzym(ruka mi otekla po ozářkách, hlavně palec a ukazováček), musím koupit selen a E.Chci si zajít na vyčištění střeva a pak dělat klystýry.Je to pro začátek detoxikace dostačující? Ještě jsem se chtěla zeptat: když si odšťavím mrkev, petržel, celer..je možno tu drť, když je řádně očištěna použít do polévky, omáčky, apod.jako vlákninu nebo je to už bezcenná hmota?
Jo a úžasně mi miznou ty moje skvrny na rukách-pamatujete, jak jste mi říkal, že je to špatnou funkcí jater? Nevěřila jsem tomu moc a myslela jsem, že je to fakt stářím a dědičné, ale opravdu mi miznou rychle - asi ty šťávy.Takže jdu pokračovat v boji. Věřím, že to vše zvládnu.
To asi opravdu tu léčbu negujete a to je špatně, protože je možné, že se uzdravíte. Jinak to asi špatně neděláte i když určitě by jste mohla být i tvrdší, ale i tak děláte docela dost. Ta drť je vlastně pouze vláknina, která špatná určitě není, ale živin už z ní mnoho nedostanete. Pokud se vám rovnají játra, tak jsou vaše šance slušné a není důvod cokoliv zásadního na postupech měnit