Honza28 píše:
Zdravím Vás po delší době Jardo, obracím se na Vás s dvouma otázkama.
1, 10-ti měsíční dceři dávám z kojenecké lahve mrkvovou šťávu. Problém je v teplotě. Mě osobně teplá moc nejede, tak dávám mrkve do chladničky a odšťavňuji ihned po vyndání, tudíž je šťáva krásně studená (krásně pro mě). Žena i starší dcera s tímto problém nemá též. MLadší 10-ti měsíční dcera ale studenou prostě nevypije a tudíš jí dáváme na 10-20 sekund podle množství do mikrovlnky přihřát. Pak zhltne i 2deci. Dotaz tedy zní co udělá oněch i 20 sekund se šťávou ta mikrovlnka?
2, Odšťavňujeme na Angelu a nesedí mi jedna drobnost. Byť maličkost u stroje za tak dlouhé prachy obtěžující. Ve spoji u objímky kde se sundavá ozubené soukolí je těsnící gumička. I když jsem dal novou tak mi tímto spojem při odšťavňování dost intenzivně kape. Dělám něco špatně nebo je to normální?
Předem díky za odpovědi a přeji hezký den
1)Ohřívat šťávu v mikrovlnce je naprostá kravina, prostě ji dejte do teplé vody, jako se ohřívá jídlo miminkům, ale mikrovlny rozhodně ne.
2)Asi něco děláte špatně a to, že to tam patrně nějak ládujete, jinak si to normálně bere a nic neteče ani bez gumičky, tu já tam vůbec nemám a mimo rajčata a ananas s tím není problém, občas pokud spěchám tak ještě grepy, ale jen když spěchám, jinak také bez potíží.