mohy píše:
Ak sa môžem zapojiť do sikusie, tak začínam zisťovať, že to čo platí pre iné národy ako sme my, nemusí hneď platiť aj opačne. V prastarých poznatkoch našich predkov sa uvádza, že všetci príjmame okolitý svet cez energetické kanály vnímania. Čo národ, to iný počet a kvalita týchto kanálov vnímania. Všetky pracujú zároveň a dodávajú nám nevyhnutné informácie.
Mňa osobne zaujalo usporiadanie, ktoré je nasledovné. Národy alebo ľudia s čiernou pokožkou majú šesť kanálov vnímania. Červenokožci deväť. Sivý desať, žltí dvanásť teda aj dvanástoričný systém ponímania. Na vrchole rebríčka sú biel národy s počtom 16, teda aj šestnástoričným systémom ponímania.
Tiež je zaujímavé, že u našich predkov nový deň začínal o 18:00 SEČ a týždeň mal 9 dní.
Týmto som chcel iba poukázať, že zatiaľ čo krajiny, ktoré sa držia ich systémov a poňímania sveta, už dosiahli množstvo cez 1 miliardu obyvateľov. Konkrétne čína a india. Čína má TČM a India Ajurvédu (TIM)
ČTM to stavia na piatich hmotných prvkoch (voda, zem, kov, drevo, oheň) a TIM na piatich éterických prvchok (zem, voda, oheň, vzduch a éter).
Až teraz keď píšem tento príspevok, tak mi došlo, že prečo tam má ČTM miesto etéru kov. Bližšie súvislosti sa dajú zistiť pri čítaní histórie a vývoja žltej rasy.
V múdrostiach našich predkov sa tiež hovorí, že len dve zvieratá môžu krímiť človeka. Krava a včela. A ďalej sa spomína, že len súrovú tepelne neupravenú stravu vie naše telo zúžitkovať.
Príspevok som chcel nasmerovať tak, že sa snažíme ku nám ťahať rôzne východne smery či už v ponímaní stravovania, zdravia, duchovna či materiálna a zabúdame na najväčší poklad a to je dedičstvo našich predkov.
Jedno z prikázaní Boha Svaroga:
Nejedzte potravu s krvou, lebo budete ako zvery divé a mnohé choroby vás navštívia. Jedzte stravu čistú, ktorá rastie na poliach vašich, v lesoch a sadoch vašich, nadobudnete vy vtedy sily ohromné, sily svetlé a nepostihnú vás choroby a mučenia so strádaním.
To jsou velice dobré poznatky, je vidět, že jdete do hloubky problému a máte plnou pravdu, člověk by měl konat co je normální, ne to co je obvyklé, nebo doporučované konzumní společností.