Jarda píše:
Občas ano, ale nyní je nemám, nicméně počítám, že nějaké množství bych jich měl mít tak za 10-14 dní, tak se pak ozvěte, ale pro začátek vám stačí i Albu Phan z lékárny, ten funguje také dost slušně a stojí cca 85,-Kč.
Papírky na měření pH v moči mám již zakoupené,stačily by mi tedy pouze papírky na měření ze slin,děkuji ozvu se.Jinak na snižování pH jsem najela zatím sama,dcera je mimo domov.Když jsem si prvně měřila hodnoty odpoledne,měla jsem pH 8,vypila jsem po dva dny půllitr vody s lžičkou jedlé sody z lékárny večer a jím pouze netepelně upravenou zeleninu a ovoce včetně štˇáv.Piju zelený čaj a vodu s citronovou štˇávou cca 2litry,vzhledem k tomu,že jsem pila o půlku méně,lítám stále na malou
.Dnes jsem měla k obědu po třech dnech maso z kachny cca 100 gramů a k snídani 10dkg 10% tvarohu s mletým lněným semínkem a slunečnicí.Včera i dnes mám pH stejné-ráno 6,odpoledne 6,5,večer 7.První den mě od rána do večera bolela hlava,ale myslím,že to byl kofeinový abstˇák,jsem zvyklá po ránu k snídani na kávu a odpoledne na další,nyní mi nijak nechybí,co se mi ale po tak krátké době změnilo je,že mi připadá,že se mi zvýšil čichový vjem,prostě víc cítím vůně i zápachy,ale třeba je to jen náhoda.Problém mám jen s tím,že včera i dnes kolem šesté hodiny večer mi začala být zima,hlavně na ruce ,nohy a nos,že jsem musela zalézt pod deku a tak za hodinu se teplo vrátilo.To jsem nemívala.A první den mi bušilo srdce v krku,možná po té sodě.Jinak je mi moc fajn,žádné pálení žáhy,žádný pocit přežranosti,cítím se mnohem líp a lehčeji.Ještě musím vychytat doplnění vitamínů,ale to musím nastudovat co a jak.Děkuji za tyto stránky i za odpovědi,přeji hezký večer,Iva.