Tak mám právě za sebou druhé kolečko očisty, první bylo před 14 dny dva dny před černým měsícem, toto druhé již bylo bez ohledu na lunární fáze, další kolečko bude zase za 14 dní a to opět vyjde pěkně tak jak má.
Návod jsem dodržel v podstatě do puntíku, u prvního kolečka jsem si dal speciální den volna na hladovění a pití jablečné šťávy, u tohoto druhého už jsem normálně pracoval od rána do večera s tím, že jsem domů přijel za 5 minut 18h, abych akorát stihl rychle namíchat Epsomku a kopnout jí do sebe. Očista jater jde naprosto s přehledem zvládnout i v pracovní dny, s tím, že se druhý den půjde o něco později do práce, např. kdyby člověk toho v noci moc nenaspal což se může díky nezvyklé aktivitě orgánů a návštěvám toalety lehce stát.
Po první očistě jsem, kdy vyšlo 10 kousků kamenů o velikosti hrášku stále cítil jak se jich celá hromada posunula a nemohl jsem se dočkat na další kolo.
Po tomto druhém kole, kdy vyšlo cca 80 kousků stejných kamenů a některých menších je to již lepší pocit a už mě nic netlačí. Kameny se začaly pohybovat již poměrně brzy, od 22h jsem šel na toaletu již za hodinu a půl, do rána bych to určitě nevydržel.
Ukázkový malý kousek z celkové nadílky jsem vyfotil:
Příloha:
photo.JPG [ 33.1 KiB | Zobrazeno 5972 krát ]
Očistu bude každopádně potřeba opakovat (alespoň ještě 8x) a již se těším na další kolo.
Očistu jater doporučuji určitě každému, budete se cítit mnohem lépe a uvidíte sami jak se Vám Vaše tělo odvděčí za tuto nenáročnou servisní údržbu. Někomu se po ní spraví pleť, někomu ekzémy, chronické problémy jako alergie, bolesti hlavy a hlavně, přidá Vám kus života tím, že Vám dost podstatně vybalancuje náladu což ocení i Vaše okolí a přispějete tak touto jednoduchou metodou ke kvalitě života.
Ještě pár tipů:
Epsomka je celkem chutná, trochu hořká a dá se bez problémů vypít i vlažná.
Emulze oleje s grapem je velmi chutná, s citrónem již méně, ale možná, že ten citrón lépe funguje, je to potřeba individuálně vyzkoušet. Používám jen olivový olej od známé z Itálie z vlastní produkce, problémy s chutí, zvracením a jiné možné obtíže jako jsou popsané v některých příspěvcích jsou tímto tedy naprosto eliminovány. Pokud jste na vážkách, zda koupit olej za 100 Kč nebo dvojnásobek, rozhodněte se určitě ve Váš prospěch nikoliv Vaši peněženky. To ale platí o všech potravinách. Na zdraví se to vrátí mnohonásobně.
Hodně zdraví a úspěchu s Vašimi očistami!