Přeji všem hezký den,
ráda bych se podělila o některé své zkušenosti a domněnky.
Předně - můj imunolog tvrdí, že každý kdo má imunodeficit má kvysinku, tedy primárně nějaké jiné potvůrky.
Jeho argument podporuje skutečnost, že mi nechal udělat vyšetření na tkáňovou imunitu (breberky jsou zalezlé v buňce), kde mám mycoplasmu a ureaplasmu (při běžném imuno vyšetření jsem měla pouze jednou herpes vir). A skutečně mi kvasinka dělala, dělá nejvíc problémy v urogynetální oblasti a horních cestách dýchacích.
Mám takový pocit, že si tam ty bakterie ty plísně hýčkají, aby moc nevystrkovaly růžky. Když dojde na antibiotika, bakterie to trochu vymlátí, vylezou ty plísně co měli "domácí vězení", ty snižují imunitu a zase se daří všem parazitům dobře.
Asi před rokem, kdy mě stále bolelo v krku jsem si naordinovala zcela neznalá slušné dávky propolisu, greposeptu a lichořeřišnice. Způsobila jsem si moc pěkný herx, lezlo mi to z očí, dutin, svědilo mě celý tělo, nemohla jsem čůrat, měla jsem hroznou mykozu, začlo mě nesnesitelně bolet pod pravým žebrem a kolem hlavy mi běhaly hvězdičky. Ale v krku mě od té doby už nebolelo
Toxiny, které tělo nestíhalo zpracovat se nakumulovaly v krvi a začla ta pravá legrace. Tím chci říct, že si myslím, že v této fázi není dobré již kvasinku vraždit, protože problémy se jenom zhoršují, ale začít hlavně čistit, čistit a držet bezsacharidovou dietu atd. a počkat až se to trochu "poddá". Pak je možné si dát zase další kolečko přesně do doby dalšího herxu. V mezipauze je možné trochu zhřešit a dát si třeba i pečený brambory
.
Jediné co mě uklidňuje je skutečnost, že se prodlužuje doba mezi herxi a problémy se lepší.